WSOP 2018

Den nye danske pokerprofil Søren Jensen – gal eller genial?

Den nye danske pokerprofil Søren Jensen – gal eller genial? 0001

En ny danske pokerprofil har for alvor sat gang i følelserne hos pokerfolket, mange mener at hans stil er for provokerende og frembrusende, mens andre understreger at pokeren har brug for farverige personer; der skal være plads til spillere som Stu Ungar, Phil Hellmuth, Tony G., Mike Mattusow osv.

Det var ved EPT-turneringen i København at de nye danske profil blomstrede for første gang, autolakereren fra Århus, Søren Jensen, spillede sig frem til en heads-up afgørelse mod amerikaneren Timothy Vance. Det blev amerikaneren der trak det længste strå i den duel, men Søren Jensen kunne rejse hjem til Jylland med over 3,5 millioner i præmiepenge. Så på det personlige plan var der nok ingen tvivl om at jyden var godt tilfreds med sin tur til det københavnske.

Tilbage står spørgsmålet så om hvordan pokerverdenen skal forholde sig til en spiller som Søren Jensen. Under hele turneringen viste han ofte sine sympatier for sin yndlingsklub, århusianske AGF. Med udråb som "kom så de hviiie!" var der på intet tidspunkt lagt skjul på hvor den 37-årige befinder sig når der er superligabold i Århus. Det er dog ikke så meget de udbrud der har skabt røre blandt pokeriagttagere, der er bred enighed om at der skal være plads til udbrud i pokerverdenen og at det er et spil hvor følelserne ofte er udenpå tøjet, så der skal være plads til at man giver udtryk for dem. Mere problematisk blev det da Søren Jensen begyndte at fejre når modstanderne røg ud, da Magnus Hansen røg ud var Søren Jensen ikke involveret i potten, alligevel var det Søren Jensen der kom med det største jubelråb.

Den opførsel har pikeret flere brugere af forskellige pokerforums, fra acemag.dk kan man læse et indlæg hvor 'simon9900' beskriver situationen meget godt:

"Jeg har ytret mig før om Søren og gør det gerne igen.

Sørens jubel er hvad det er. jeg har ingen problemer med, at han danser, kommer med glædes udbrud, han støtter AGF osv. det eneste jeg har problemer med, var at han var hånende mod sin slåede modspiller.

Man kan sige hvad man vil om Søren, men resultatet er sku flot. Had ham. elsk ham. det gør ingen forskel, for Søren er som Søren er, og vi kommer til at se rigtig meget til ham i fremtiden."

Debatten er i hvert fald blusset op endnu engang, hvor langt kan man tillade sig at gå ved et pokerbord? Hvor går grænserne? Hvor langt må man gå for at vinde det psykiske spil?

Hop ind på PokerNews' forum og giv din mening til kende.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories