PKR sender tre spillere til Asien – vind $5.000 for $2,20!

PKR sender tre spillere til Asien – vind $5.000 for $2,20! 0001

Hvis man gerne vil spille med på den asiatiske pokertour (APT), så kan man nu komme med gennem PKR. APT Manillas Main Event starter tirsdag d. 27 maj og afsluttes 1. juni. Buy-in til denne event er $2.500, men du kan komme med meget billigere, hvis du kvalificerer dig gennem PKR. Her kan du vinde en præmiepakke på $5.000 der bringer dig direkte til APT Main Event.

Kvalifikationen sker på flere niveauer, og du kan købe dig ind på et hvilket som helst niveau. På første niveau spilles der MTTer to gange dagligt (undtagen om mandagen), hver mandag spilles andet niveau nemlig klokken 19.40 GMT.

Som sædvanlig kan du altså kvalificere dig alt efter hvad du ønsker at bruge til buy-in, der findes også daglige sit'n'gos, hvor du for helt ned til $2,20 kan kvalificere dig til både de daglige og den ugentlige kvalifikationsturnering. Hvis du kvalificerer dig videre skal du spille finale d. 12. maj, hvor der altså er præmiepakke til en værdi af $5.000 til de tre bedste.

Hvis du vil vide mere om dine muligheder for at komme til Asien og spille med ved en stor pokerevent, så tilmeld dig PKR gennem PokerNews.

More Stories

Hvad mener du?