888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PoolStars annoncerer en WSOP Main Event freeroll

PoolStars annoncerer en WSOP Main Event freeroll 0001

PoolStars giver spillerne en chance for at komme med til World Series of Poker Main Event. Denne online billardside giver spillerne en virtuel udgave af det populære spil, og den giver nu også en Main Event præmepakke, der indeholder et $10.000 sæde ved Main Event og $2.500 i kontanter til den samlede vinder af en række freeroll turneringer.

Spillerne kan kvalificere sig til den sidste freeroll – hvorfra vinderen får et WSOP sæde - ved at deltage i daglige WSOP satellitter der starter d. 1. maj og bliver spillet indtil d. 31. maj. I disse turneringer spilles der 9-ball, og turneringerne starter klokken 22.00 GMT. De otte bedste i hver af de daglige turneringer – hvor der er 256 spillere – spiller så med ved den sidste freeroll den 7. juni, hvor vinderen får et WSOP sæde.

Der er flere kendte pokerproffer, såsom Daniel negreanu og John Hennigan, der startede deres gamblingkarriere som succesfulde poolspillere. PoolStars giver dem der mestrer onlinespillet muligheden for at spille poker på verdens største scene. PoolStars.com tillader spillerne at downloade softwaren gratis og spille online billard mod andre spillere. For tiden kan man spille gratis, men i maj bliver der formentlig åbnet for at spille om penge.

Spillet giver strategiske muligheder der gør at det bliver et spejl på udgaven som man kender fra virkeligheden, spillerne skal overveje skudvinkler, spinmuligheder, hastigheder og kræft før de skyder. Herunder finder du en liste over nogle af reglerne fra PoolStars.com, og regulativerne for WSOP Main Event freerollen.

1. Tilbuddet består af 31 daglige turneringer fra d. 1.-31. maj, hvor de otte daglige vindere kvalificerer sig til PoolStars WSOP Satellite Grand Final d. 7. juni.

2. Poolstars WSOP Satellite Grand Final inkluderer et maksimalt antal spillere på 256 (der spilles også en sidste-chance kvalifikation).

3. Dette tilbud er kun åbent for medlemmer af PoolStars der er 21 år eller ældre d. 7. juni 2008. WSOP afholdes i Las Vegas, hvor der kun er adgang til turneringerne for spillere der minimum er 21 år.

4. Der spille 9-ball med et ur på 90 sekunder.

5. Vinderen af denne Grand Final skal spille $10.000 WSOP Main Event der begynder d. 3. juli 2008 i Las Vegas, og vinderen modtager også $2.500 i kontanter.

6. Vinderen skal også spille i tøj med PoolStars-logo under hele turneringen.

7. Vinderen skal befinde sig i Las Vegas senest d. 2. juli, for at kunne blive registreret til turneringen.

8. Vinderen skal selv betale rejseudgifter; de $2.500 betales når vinderen har registreret sig i Las Vegas.

9. Hvis vinderen ikke dukker op til registreringen, mister vinderen retten til præmien (også kontanterne) og der kan ikke efterfølgende rejses erstatningskrav.

10. Vinderen skal selv sørge for at have de nødvendige dokumenter og visa for at kunne rejse ind i USA.

11. Tilbuddet gælder kun de steder hvor loven ikke forbyder det.

12. Vinderen af tilbuddet skal indenfor 72 timer efter sejren identificere sig selv. Hvis vinderen er under 21 d. 7. juni 2008, bliver præmien tildelt til den der slutter som nummer to. I dette tilfælde betales der ingen kompensation til den ulovlige vinder.

13. Ved at spille denne turnering tillader du også at det er PoolStars Ltd. Der bestemmer reglerne og afgør tvivlstilfælde. PoolStars handler i god tro og kan ændre detaljer og konditioner for turneringen, hvis det skulle blive nødvendigt.

14. I forhold til dette tilbud er det de regler der er nedfældet for denne turnering der er gældende, og de går altså forud for PoolStars general Terms of Service and game rules, hvis der skulle opstå en konflikt.

* PoolStars er på ingen made i samarbejde med Harrah's Inc., World Series of Poker eller nogle af de firmaer og organsisationer der relaterer hertil.

Hvad mener du?