888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Pokerweekend med Daniel Negreanu

Pokerweekend med Daniel Negreanu 0001

Daniel Negreanu har udmeldt, at han vil give pengestærke pokerspillere chancen for at få personlig pokerundervisning. Negreanus seminar "En weekend med Daniel Negreanu" finder sted fra den 8. til den 10. august 2008. I programmet indgår både one-on-one pokertræning samt en eksklusiv tur til Las Vegas.

Negreanu vil være vært for maksimalt 18 spillere, som hver især skal betale et beløb på $15.000, for at deltage. Gæsterne vil bruge det meste af tiden på "the Venetian", hvor pokerundervisningen vil foregå. Derudover vil de i løbet af weekenden deltage i en grillfest i Negreanus hus i Las Vegas og få en VIP-nat i byen, som en rigtig, professionel pokerspiller.

"Jeg er glad for at kunne tilbyde pokerspillerne en eksklusiv weekend med poker, hvor jeg kan gå ind og arbejde med den enkelte spillers spil," fastslog Negreanu. "At holdet er indskrænket til 18 spillere gør, at jeg kan udvikle hver og en, og dermed forbedre deres spil dramatisk."

Under instruktionsdelen vil Negreanu undervise gruppen i både strategi og taktik. Negreanu vil vurdere og forsøge for at forbedre alle spillernes evner og præstationer gennem forløbet. Seminariets emner inkluderer både pot odds, implied odds, at bluffe, læse modstanderen, turnerings- og cash-gamestrategier og online pokerstrategier. Den sidste dag er der en turnering for de 18 spillere, hvor de skal gøre brug af deres nye viden.

Mere information fås på weekendwithdaniel.com.

Relaterede spillere

Hvad mener du?