WSOP 2018

EPT Monte Carlo, sæsonfinalen – dag 1a – danskerne skuffede

EPT Monte Carlo, sæsonfinalen – dag 1a – danskerne skuffede 0001

Den fjerde sæsonfinale af EPT blev sat igang lørdag i Monte Carlo. Sidste år nåede Søren Kongsgaard til finalebordet, hvor han sluttede som nummer tre. I år blev det en kort affære for den danske pokerkomet, der røg hurtigt ud og fik følgeskab af mange andre danskere, som Lars Bønding og Carl Hostrup. Kun fem danskere overlevede førstedagen og de ligger alle under gennemsnittet.

Der var 392 spillere der stillede til start på dag 1a og det forventes at der er endnu flere der stiller til start på dag 1b. Turneringen har et buy-in på €10.000 og på dag 1a havde prominente navne som Greg Raymer, Annette Obrestad, Eli Elezra, Phil Ivey, Thomas Wahlroos, Erick Lindgren, Jeffrey Lisandro, Bill Edler, Patrik Antonius, Freddy Deeb, Thierry van der Berg, Katja Thater, David Colclough, Johnny Lodden, Barry Greenstein og mange flere betalt det buy-in. Men da dagen var omme var der kun 180 spillere tilbage.

Danske Christian Togsverd sendte Tony G. ud da han ramte tre ens, og Tony G. ikke ramte den flush han satsede på. Christian Togsverd var en af de danskere der klarede sig videre til andendagen. Phil Ivey, Katja Thater og Torben Hubertz var nogle af de stjerner der blev slået ud forholdsvist hurtigt.

Den forsvarende mester, Roland de Wolfe, kan ikke forsvare sin title da han gik all-in med {q-Clubs}{j-Spades}, efter et flop med {k-Spades}{q-Diamonds}{6-Diamonds}. Han blev kaldt af Mostafa Belkhavate, der med {k-Clubs}{j-Diamonds} vandt hånden. Også mesteren fra 2005, Rob Hollink måtte sige farvel på førstedagen. Annette Obrestad, Greg Raymer, Isabelle Mercier, David Colclough, Erick Lindgren, Jeffrey Lisandro, Andreas Hoivold og Tuan Lam måtte også give fortabt i løbet af førstedagen.

Although the final chip counts are still pending, Norway's Stephan Kjerstad was reported to have about six figures in his stack, making him the likely candidate for the Day 1a's chip leader. Johnny Lodden spent most of the day hovering at the top of the leader board, which is where he'll pick up again on Day 2. Connor Driman, Mostafa Belkhayate, and Shaun Deeb also accumulated healthy chip stacks to end Day 1a.

Danskerne glimrer ved deres fravær i toppen af førefeltet, mens nordmændene havde en rigtig fornem førstedag. Steffen Kjærstad fører turneringen, mens Johnny Lodden ligger nummer tre. Chipcounts for de bedste, og danskerne, ser således ud efter førstedagen:

Steffen Kjærstad - 111.200

Chris Min Lee - 96.050

Johnny Lodden - 88.425

Mostafa Belkhayate - 88.275

Driman Connor - 87.675

Martin Rask - 27.225

Mark Bech - 24.775

Tommy Dender - 15.225

Christian 'Tox' Togsverd - 14.250

Martin Wendt - 5.575

Andendagen kan følges fra klokken 13.00 her.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories