EPT Monte Carlo, sæsonfinale – dag 4 – to danskere blandt de sidste ti, Chorny chipleader

EPT Monte Carlo, sæsonfinale – dag 4 – to danskere blandt de sidste ti, Chorny chipleader 0001

De to danskere der var klar til dag 4 ved EPT i Monte Carlo klarede sig begge videre til finaledagen, både Henrik Gwinner og Stig Top Rasmussen er dermed blandt de sidste ti ved sæsonens største EPT-turnering. Dermed har danskerne brudt den norske dominans der var et stykke hen i turneringen, hvor fire nordmænd på et tidspunkt var i front for turneringen. Her hvor vi lakker mod enden er magtbalancen sat på plads, og de to danskere er de eneste skandinaver der er tilbage i turneringen.

De to danskere ligger dog henholdsvis 9. og 10. ud af de resterende ti spillere, hvilket er lidt ærgerligt efter at specielt Stig Top Rasmussen har ligget rigtigt godt til. I løbet af dagen havde han på flere tidspunkter over 2 millioner i chips og var i front for feltet, nu har han dog drysset lidt og er havnet på 590.000, mens Gwinner har 466.000 at gøre godt med.

Glem 'DrC' Chorny har haft et forrygende år indtil videre, han har vundet en World Poker Open Pot Limit Omaha event og blev nummer 13 ved EPT-turneringen i Caribien. Uanset hvad dagen i dag byder på, så er Chorny dog sikret en større udbetaling i denne turnering end i de to turneringer til sammen, han starter dagen som suveræn chipleader med over 3 millioner i chips.

WSOP Main Event vender fra 2005, Joe Hachem, startede dagen med få chips, men han fordoblede hurtigt. Han kæmpede bravt hele dagen med få chips, men endte med at være den sidste der blev slået ud på dagen. Dermed måtte han nøjes med en 11. plads og de $159.943 der var til den placering.

Norske Johnny Lodden startede dagen som nummer fire, men han tabte et par store hænder midt på dagen og blev slået ud som nummer 17. Bødlen var danske Henrik Gwinner, der først slog Lodden med K-Q suited mod J-J og lidt efter sendte Lodden helt ud ved at slå 8-8 med A-J suited.

Fra klokken 13 i dag kan du følge vores blog, hvor vi rapporterer live fra turneringen, den finder du her.

Spillere og de officielle chipcounts før finaledagen:

Glen Chorny – 3.370.000

Isaac 'westmenloAA' Baron – 2.365.000

Michael Martin – 1.579.000

Maxime Villemure – 1.220.000

Denes Kalo – 957.000

Antonio Esfandiari – 735.000

Luca Pagano – 705.000

Valeriy Ilikyan – 650.000

Stig Top Rasmussen – 590.000

Henrik Gwinner – 466.000

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories