EPT Monte Carlo, sæsonfinale – finalen – Gwinner og Top Rasmussen skuffede, Chorny vandt

EPT Monte Carlo, sæsonfinale – finalen – Gwinner og Top Rasmussen skuffede, Chorny vandt 0001

To af de sidste ti spillere ved EPTs sæsonfinale i Monte Carlo var danskere, derfor var der begrundet håb om at en dansker kunne gå hele vejen og vinde de over 3 millioner dollars der var til vinderen. Men det endte i noget af et antiklimaks, da de to danskere røg ud som de to første.

Stig Top Rasmussen var den første der røg, da han gik all-in. Der var en del opmærksomhed omkring hånden, da Stig Top Rasmussen gik all-in fra big blind, inden Valeriy Ilikyan i small blind havde meldt ud. Efter at turneringsledelsen havde vurderet situationen bestemte de at Rasmussens verbale udbrud er bindende, og Ilikyan kunne folde eller kalde Rasmussens all-in. Ilikyan kaldte den med {j-Diamonds}{j-Clubs}, det gjorde at Rasmussen var bagud med sine {10-Diamonds}{10-Spades}, det ændrede sig ikke på bordet og Stig Top Rasmussen sluttede som nummer 10., hvilket gav ham $199.533.

En lille halv time senere var det så Henrik Gwinner måtte sige farvel. Han sad på knappen og valgte at gå all-in. Isaac Baron valgte at kalde med {a-Spades}{10-Hearts}, hvilket virkede meget satset, men satset viste sig at være godt, da Gwinner viste {10-Diamonds}{9-Spades}. Bordet ændrede ikke og dermed var den anden dansker slået ud, til ham var der også $199.533.

Dermed var de otte finaledeltagere fundet, mens danskerne måtte se med fra kulissen. En flot turnering af både Henrik Gwinner og Stig Top Rasmussen endte i lidt af et antiklimaks, men når alt kommer til alt kan de være glade for deres præstation og de mange penge de trods alt indkasserer.

Den første til at ryge ud i finalen var også den største tilbageværende stjerne, den tryllende pokerspiller, Antonio Esfandiari sluttede turneringen som nummer 8. Til sidst var der kun Denes Kalo og Glen Chrony tilbage, og deres heads-up varede ikke længe. Chorny havde omkring 11 millioner i chips, mens Kalo kun havde en enkelt. På den anden hånd endte de all-in inden floppet og Kalos {k-Hearts}{q-Diamonds} blev slået af Chornys {a-Hearts}{5-Hearts}.

Dermed blev det Glen Chorny, en 22-årig canadier, der vandt turneringen foran 841 konkurrenter. Han har været professionel siden januar, og det er hans kun anden EPT-turnering. I den første blev han nummer 13, så hans CV har allerede et par misundelsesværdige resultater på sig. Glen kvalificerede sig via en satellit, hvor han betalte $700 for adgangen.

Slutstilling og udbetaling for top ti:

1. $3.198.500 - Glen Chorny

2. $1.866.790 - Denes Kalo

3. $1.132.107 - Maxime Villemure

4. $932.692 - Isaac Baron

5. $666.606 - Michael Martin

6. $533.601 - Luca Pagano

7. $400.590 - Valeriy Ilikyan

8. $266.004 - Antonio Esfandiari

9. $199.533 - Henrik Gwinner

10. $199.533 - Stig Top Rasmussen

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories