888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WPT – sæsonfinale - dag 3 – Gus helt i front

WPT – sæsonfinale - dag 3 – Gus helt i front 0001

Fjerdedagen ved WPTs mest prestigefyldte turnering blev desværre endestationen for Lars Bønding, der efter en flot turnering blev slået ud inden pengene. Dermed er den eneste tilbageværende dansker Gus Hansen. Men Gus klarer sig også ekstremt godt og er før femtedagen helt i spidsen for turneringen.

Der er 55 spillere tilbage og dermed er Gus sikret en pengepræmie, men danskerens aggressive stil byder ham at gå efter de 3,3 millioner dollars der er til vinderen. På eb.dk fortæller Gus lidt om dagen der bragte ham fra en position midt i feltet og helt frem i front. Han fortæller blandt andet at det var hans meget uforudsigelige spil der gav ham mange små hænder. Uforudsigeligheden gjorde at modstanderne ikke kunne få et read på ham.

En enkelt hånd katapulterede dog danskeren helt i front. Han sad i big blind og og tre spillere inden ham havde bettet 21.000, da han så kigger ned på A-A, efter lidt kunstpause vælger han at forhøje så de tre modstandere alle er tvunget all-in. To af de tre spillere betaler og Gus ser at modstanderne sidder med K-Q og K-K, en hånd som Gus vinder, på det tidspunkt er han oppe som chipleader.

På dagens allersidste hånd skaffede Gus sig sin store føring, da han kiggede ned på A-K, og efter at to spillere har betalt 32.000 re-raiser Gus til 152.000. En af modstanderne betaler, mens den anden smider. På floppet rammer Gus esset og raiser igen. Modstanderen går derefter all-in og Gus kalder, han vinder potten med par es og derfor er stillingen i toppen nu som følger:

1. Gus Hansen 2.246.000

2. Cory Carroll 1.900.000

3. David Chiu 1.231.000

4. Martin de Knijff 856.000

5. Nick Binger 829.000

6. Tom 'Durrrr' Dwan 805.000

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories