Vind et eksklusivt sæde til 888.com' World Poker Cup – garanteret præmiepulje på $3.000.000!

Vind et eksklusivt sæde til 888.com' World Poker Cup – garanteret præmiepulje på... 0001

Tror du at du har hvad der kræves for at blive kronet som pokerspiller? 888.com giver spillerne en chance for at vinde en titel ved den første World Poker Crown (WPC) turnering der spilles lørdag d. 26. april klokken 14.00 GMT. Kæmp for at blive en af de sidste otte spillere, der alle bliver fløjet til en eksklusiv adresse i spanske Peralada, hvor de skal konkurrere live mod hinanden. Finalebordet spilles fra d. 6.-10. maj, og vinderen af WPC vinder $1 million i præmiepenge.

De sidste otte spillere, og deres gæster, vil blive behandlet som royale i løbet af tiden i Spanien. De vil få flyrejser, muligheder for at besøge Barcelona, et ophold på det 5-stjernede Hotel Arts i Barcelona, rejse med privat helikopter fra Barcelona til det eksklusive Peralada Castle Resort, 3 nætters ophold på det 5-stjernede Peralada Hotel, en chance for at feste ombord på en fantastisk yacht i Peralada og adgang til alle de events der spilles undervejs. Samtidig får de også tv-dækning, da finalebordet bliver optaget og vist blandt andet i England, Tyskland og latin-amerika.

Udover det, så giver PokerNews og Pacific Poker spillerne flere chancer for at komme med til denne event, ved at afholde tre eksklusive kvalifikationsturneringer, der giver vinderen et sæde ved WPT-turneringen d. 26. april klokken 14.00 GMT, hvor de otte finalister skal findes.

De tre kvalifikationsturneringer begynder klokken 20.00 GMT på følgende dage:

Fredag d. 11. april

Fredag d. 18. april

Torsdag d. 24. april

Interesserede spillere skal downloade Pacific Poker gennem PokerNews, oprette en ny konto og indsætte penge så du kan betale 'buy-in' på $1,10 og så er du klar! Hvis du allerede har en konto hos Pacific Poker, så bare rolig – du kan stadig deltage så længe du har registreret dig gennem PokerNews og opfylder alle andre adgangskrav. Alternativt kan du købe adgang til WPC $3 Million Guaranteed turnering for $1.000+$50, eller du kan deltage i en af de mange satellitturneringer, hvor du kan få adgang for så lidt som $3,30.

Så gå ikke glip af dette – download Pacific Poker gennem PokerNews allerede i dag, så du får chancen for at indtage tronen ved World Poker Crown, hvor du kan ende med at blive millionær i dollars og blive en del af pokerens royale familie!

Red. note: Pacific Poker tilbyder også spillere fra PokerNews en fantastisk bonus på første indskud, 60% op til $100

Hvad mener du?

More Stories