Kæmpe værdi for PokerNews spillere ved en eksklusiv WPC satellit!

Kæmpe værdi for PokerNews spillere ved en eksklusiv WPC satellit! 0001

D. 26. april skal der spilles om World Poker Crown (WPC) og PokerNews og Pacific Poker er glade for at give spillerne en eksklusiv satellit, der giver en lang række spektakulære præmier. Den eksklusive $27,50 satellit starter tirsdag d. 22. april og der er otte pladser til World Poker Crown garanteret, derfor ville det være dumt ikke at deltage i denne satellit.

Bliv en del af den royale pokerfamilie gennem 888.com og Pacific Pokers massive World Poker Crown turnering, hvor der er $3 millioner garanteret! Lørdag d. 26. april klokken 14.00 GMT, skal der spilles ned til otte spillere, der bliver fløjet til en eksklusiv adresse i spanske Peralada, hvor de skal spille med i en live offline finale (d. 6.-10. maj). Vinderen vil få World Poker Crown og $1 million i præmiepenge.

De sidste otte spillere får en ægte royal behandling, med fly til Barcelona, en nats ophold på det luksuriøse Hotel Arts I Barcelona, en privat helicopter til Peralada Castle Resort og 3 nætters ophold på det fem-stjernede Peralada Hote. Spillerne bliver også inviteret til en utrolig fest på en luksusyacht i Peralada og bliver serviceret gennem alle arrangerede events.

For at kunne spille med ved denne fantastiske satellite d. 22. april, skal du downloade Pacific Poker gennem PokerNews, oprette en ny konto og indsætte penge til buy-in på kun $25+$2,50. Førstepladsen modtager en plads ved WPC kvalifikationen, der har en værdi af $1050, derudover modtager vinderen også adgang til en WSOP kvalifikation, til en værdi af $550.

Et sæde til WPC-kvalifikationen tildeles også spillerne indtil nummer otte. Derudover får spillerne fra nummer 9. til nummer 18. et sæde ved en $110 WSOP Sub-Satellite turnering, der giver dem chancen for at komme med til WSOP.

Det vil sige at der er præmier for over $10.000, for et buy-in på $27,50!

Spillere der vender en WSOP satellite vender en præmiepakke til en værdi af $17.000, der giver adgang til World Series Main Event, $4.500 til rejser og lommepenge, 10 dages ophold på Palazzo Tower på Venetian Hotel, merchandise fra 888.com og adgang til en eksklusiv velkomstfest der afholdes af cricketlegenden Shane Warne på i Lamborghini Supercar Loungen.

Så download Pacific Poker gennem PokerNews i dag og se om du kan blive en del af pokerroyalisterne.

Glem ikke at der er endnu en eksklusiv $1,10 WPC satellit der spilles torsdag d. 24. april klokken 20.00 GMT. Registrer dig nu!

Red. note: Pacific Poker tilbyder spillerne en fantastisk bonus på første indskud, 60% op til $100.

More Stories

Hvad mener du?