Endnu en dansker melder sig til verdens dyreste onlineturnering

Endnu en dansker melder sig til verdens dyreste onlineturnering 0001

Full Tilt Poker arrangerer verdens dyreste onlineturnering når de afholder en heads-up turnering med et buy-in på $25.000. I første omgang var de to danske Full Tilt Pro'er, Gus Hansen og Peter 'Zupp' Jepsen, med på listen over tilmeldte, ligesom mange af de største stjerner som Chris Ferguson, Phil Ivey og David Benyamine.

Der var hurtigt stor interesse omkring turneringen og man valgte derfor at øge antallet af spillere fra 64 til 128. Det benyttede en af danmarks bedste heads-up-spillere, Thijs van Tilburg, til at få meldt sig til. Thijs har længe regeret online og nu skal han op i en turnering mod de helt store.

Måden hvorpå Thijs har købt sig ind i turneringen viser meget om det sammenhold og den tillid der er blandt danske pokerspillere. Thijs har selv betalt 20% af buy-in, ligesom Helge Rahbæk har betalt 20%. Resten af indskuddet kommer fra brugere af PokerNet der alle har kunnet købe andele i Thijs' turnering.

Det bliver spændende at se hvordan det går de tre danskere når turneringen skydes i gang.

More Stories

Hvad mener du?