888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Zupp og Hansen med ved Full Tilts heads-up mesterskaber

Zupp og Hansen med ved Full Tilts heads-up mesterskaber 0001

Om lidt over en uge skydes Full Tilt Pokers heads-up mesterskaber i gang og det bliver med mindst to danskere fra start. Både Peter 'Zupp' Jepsen og Gus Hansen har registreret sig til turneringen, der har et buy-in på $25.000. Det er ikke så underligt at netop de to har meldt sig til turneringen, da de begge er sponsorerede af Full Tilt Poker.

Hovedmanden bag denne turnering er Chris 'Jesus' Ferguson der også er pro hos Full Tilt og desuden regnes for en af verdens bedste heads-up spillere. Det store buy-in er det hidtil største der er set i onlineverdenen og det har fået verdens allerbedste spillere til at melde sig under fanerne. Udover de to danskere og arrangøren er det spillere som Phil Ivey, Eric Seidel og Andy Bloch.

Acemag.dk fangede Peter 'Zupp' Jepsen til en lille snak om turneringen og da talen faldt på det mulige danskermøde fik han det helt store smil på og sagde:: "Ham ordner jeg da helt sikkert. Men ham har jeg nu heller ikke lyst til at møde alt for tidligt, da det jo kunne være sjovt, hvis vi begge to nåede langt."

Det bliver spændende at se hvordan de to danskere klarer sig og det er endnu et bevis på at onlineverdenen stadig udvikler sig.

Relaterede spillere

Hvad mener du?