PokerNews interview - Jennifer 'Jennicide' Leigh

PokerNews interview - Jennifer 'Jennicide' Leigh 0001

For kort tid siden optrådte online pokerspilleren Jennifer "Jennicide" Leigh i den nye udgave af Playboy Magazine. PokerNews fangede Jennifer til et interview, lige inden det kom på gaden. (Red.: Udgaven med Jennifer er også tilgængelig online på playboydigital.com.)

PokerNews: Jennifer, din udgave af Playboy er lige på trapperne. Hvordan har du det med alt det?

Jennifer Leigh: Jeg har allerede set det. Ved du hvad, jeg tror ikke at jeg havde den bedste forestilling om min krop. Jeg har kurver. Jeg har hofter. Jeg har ikke krop som en model eller atlet eller noget i den retning. Men hele oplevelsen med Playboy fik mig til at føle mig mere glad for og sikker på min krop. Jeg havde en gang en dårlig oplevelse med en lingerifotografering. Det var en åben optagelse, og jeg var iført en G streng. Jeg kan kun huske, at jeg følte mig totalt udstillet og tænkte kun på at dække mig til. Men Playboy var helt forbløffende. Fotografen, Arny Freytag, og alle de andre på Playboy jeg havde kontakt med var fantastiske. De forstod min situation. De talte med mig og gav mig den tid jeg skulle bruge for at føle mig tryg. Da jeg så billederne til sidst sagde jeg bare "Wow." Men jeg er også glad for, at vi kom ind på online poker og UIGEA i artiklen. Det var et stort ønske fra mig, at gøre opmærksom på hvad der sker i online pokerverdenen.

PN: Af og til er mennesker tilbageholdende med at gøre de ting du har gjort. Enten fordi de er bange for at ingen vil tage dem alvorligt, eller de tror det kan skade deres professionelle karriere. Er det noget du har overvejet?

Leigh: Jeg opgav min universitetsuddannelse og drømmen om at blive advokat. Det er ikke med i mine fremtidsplaner mere. Jeg skal ikke tilbage til en retssal eller lignende efter dette. Jeg er gambler som du ved. Og jeg tror på, at man kan argumentere for, at mange kvinder er blevet hjulpet i deres karrierer efter at de har poseret i Playboy. Jeg så det som en mulighed. Det skadede ikke Pamela Andersson. Og Shannon Elisabeth optrådte også i Playboy. Og egentlig er vi jo alle født nøgne. Playboy er en klassiker. Jeg betragter det egentlig som en form for kunst. En hyldest til kvindens krop.

PN: Du er ret aktiv i nogle af de online forums. Og du ved hvor kritiske de kan være. Hvordan tror du, at de vil reagere på, at du er blevet mangfoldiggjort i Playboy?

Leigh: Jeg er ligeglad med, hvad de siger. Det har jeg nok altid været. Jeg ved, at der er en masse mennesker der vil overfalde mig i forums, og det er helt okay med mig. Jeg mener, de eneste mennesker jeg synes jeg skal bevise noget for, er dem der virkelig holder af mig, mig selv, og (fnis) måske mine kæledyr. Hvis jeg kunne få et ønske opfyldt for disse forums, skulle det nok være at de brugte mindre tid på at sladre om, hvem der ligger i med hvem og i stedet brugte tiden til at kæmpe for deres rettigheder som spillere. Jeg ved, at rygter kan være både sjove og underholdende, men jeg tror det er mere vigtigt at holde øje med hvad der foregår i spilleindustrien.

Jeg kunne tænke mig at flere online spillere og forumskribenter ville stå frem og fortælle om, hvad de mener er rigtigt. De brokker sig over UIGEA og hvor svært det er at spille online om penge, men de burde i stedet gøre noget ved det. De skulle støtte organisationer som Poker Players Alliance. Det er valgår. Informationsteknologien er højt udviklet. Der er rigtig mange måder man kan involvere sig på. IGREA er en stor fordel for online poker og burde bakkes op af spillerne. Jeg tror bare at vi fokuserer for meget på den negative side af spilleindustrien.

PN: Hvordan går det så med poker for tiden? Spiller du stadig online? Synes du at spillene er de samme eller er de blevet hårdere? Har du planer om at spille med i WSOP i år?

Leigh: Jeg spiller stadig meget på nettet. Jeg spiller på en masse nye forskellige steder. Jeg fortæller ingen, hvor jeg spiller, eller hvor store indsatser jeg spiller for. Jeg har ikke noget imod at turneringsresultater bliver offentliggjorte, men jeg hader hvis folk kan følge mig i mine cash games på nettet. Helt ærligt, det er jo den måde jeg tjener mine penge på. Og jo, cash games er blevet lidt hårdere. Jeg savner virkelig fiskene.

Jeg skal spille med i WSOP i år. Sidste år havde jeg en del problemer med helbredet og kunne derfor ikke spille så meget. Så jeg arbejder rigtig meget på at helbredet skal være helt på toppen. Det kræver en fantastisk udholdenhed at spille 8 – 10 timer om dagen. Og i virkeligheden kan det ikke betale sig at spille, hvis man ikke er på toppen. Det har jeg gjort en gang. Det var på Bahamas, hvor jeg spillede med høj feber. Jeg nåede at komme i pengene, men det var også det hele. Jeg tror jeg sad det meste af tiden med hovedet på bordet. Men jeg ser frem til at spille WSOP. Måske kan vi spise middag sammen, når jeg har vundet mit armbånd.

PN: Hvad så med fremtiden? Kan du se dig selv som poker og online spiller om tyve år? Tror du at du vil vise dine børnebørn magasinet?

Leigh: Jeg er helt sikker på at jeg vil spille online eller hvad den virtuelle verden udvikler sig til i fremtiden. Jeg elsker virkelig det jeg beskæftiger mig med. Hvis jeg får et tab eller bliver busted ud af en turnering, er der kun et eneste menneske jeg kan bebrejde. Det er mig selv. Jeg holder meget af både jura og psykologi. Men, hvis jeg tabte en sag eller var ude af stand til at hjælpe en patient, tror jeg ikke at jeg kunne sove om natten. Det ville være for svært for mig, hvis jeg skulle svigte andre. Jeg har det bedst med kun at skulle stå til regnskab over for mig selv, hvad enten jeg vinder eller taber.

Hvad angår min egen fremtid ser jeg kun 3 eller 4 måneder frem i tiden. Men, hvis jeg havde børnebørn og de var over 18 ville jeg helt sikkert vise dem magasinet. Så snart jeg havde fået billederne, tog jeg hen og viste dem til min bedstemor. Hey, det er et lækkert magasin. Et stykke af Amerikas historie, en del af den amerikanske kultur.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories