Ladbrokes Poker giver vinderen af WSOP Main Event en bonus på $1.000.000

Ladbrokes Poker giver vinderen af WSOP Main Event en bonus på $1.000.000 0001

I forbindelse med Harrah's historiske beslutning om at udsætte finalebordet ved WSOP Main Event 2008 fra Juli til November har Ladbrokes Poker annonceret at de giver en bonus på $1.000.000 i sponsorater hvis en spiller fra Team Ladbrokes vinder Main Event.

Ladbrokes Pokers direktør, Edward Ihre, sagde følgende: "Harrah's beslutning om at udsætte Main Events finalebord i 117 dage giver alle ni spillere mulighed for at forberede sig til at spille ved finalebordet på bedst mulige måde.

Siden de i 2002 havde deres første spiller med ved WSOP har det været Ladbrokes Pokers ambition at levere vinderen til Main Event, med en femteplads i 2007 og en 12. plads i både 2005 og 2006 har de været tæt på, men mangler stadig at kravle det sidste stykke op af rangstigen.

Edward fortsætter: "Skulle nogle af de 100 europæiske spillere som vi sender til Las Vegas i år komme til fonalebordet, så får de ikke bare en sponsorpakke på $250.000, hvor der blandt andet er buy-in for $100.000 til de 117 dage, de får også fuld support fra Team Ladbrokes i hele perioden, deriblandt coaching fra alle sponserede spillere hos Ladbrokes, det indebærer blandt andet Jon 'Skalie' Kalmar, der blev nummer 5. ved Main Event i 2007 og tjente $1.250.000."

Da Skalie blev spurgt om hans syn på at man nu udsætter finalebordet svarede han: "Jeg husker at jeg sidste år kun havde to dage inden finalebordet og der var presset uudholdeligt. Jeg kan kun forestille mig at presset bliver meget større denne gang. At vinde Main Event ved WSOP i noget alle pokerspillere drømmer om. Jeg er sikker på at der igen i år vil være spillere fra Team Ladbrokes i top 100. Alle spillere der kandiderer til et sponsorat har nu et klart mål at forfølge."

Derefter fortsatte han: "Team Ladbrokes har ressourcerne og erfaringerne til at hjælpe de spillere der kommer til finalebordet. Sidste år var der venner og andre proffer der støttede mig undervejs, det hjalp mig frem til finalebordet. I år håber jeg at kunne hjælpe nogen og forhåbentlig bliver det en spiller fra Team Ladbrokes. Medmindre jeg selv går hele vejen selvfølgelig. Og lad os da være ærlige – en million i bonus er altså ikke helt dårligt!"

Udover den bonus der gives til spillere der når finalebordet, så giver Ladbrokes Poker også bonuser til spillere der når top 100:

Slutplacering ved Main Event:

1. $1.000.000
2. og 3. $500.000
4.-9. $250.000
10.-27. $50.000
28.-100. En Ladbrokes WSOP 2009 præmiepakke

Ladbrokes Poker har i øjeblikket en lang række WSOP satellitter undervejs, med strukturer der passer enhver bankroll. Der er $11 satellitter flere gange dagligt, alle sammen giver kvalifikation til den daglige finale, som man også kan købe sig direkte ind i for $100. Den fører hen til den ugentile finale, der afholdes hver onsdag klokken 19.45 GMT, hvor der er en WSOP præmiepakke til en værdi af $14.000 på spil. For dem der har dybe lommer kan man købe sig direkte ind i den ugentlige finale for $1.000+$90.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories