888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Liv Boeree vandt Ladbrokes Poker European Championship

Liv Boeree vandt Ladbrokes Poker European Championship 0001

For et par år siden var hun stjernen i et britisk tv-show på Channel 5, hvor hun lærte at spille poker. Nu er Liv Boeree dog kommet så langt i sin karriere at det nok er hende der brude lære fra sig. Hun har slået nogle af verdens bedste pokerspillere, deriblandt Annette Obrestad, Bey Pace og Michelle Orpe, og den præstation har gjort hende til Ladbrokes Pokers European Female Champion.

52 af de bedste kvindelige spillere i Europa kom til London for at spille med i denne $2.000 event, med en førstepræmie på $30.000 samt et sæde ved WSOP Main Event. Næste år påregner Ladbrokes Poker at have flere pladser ved denne turnering, da der har været stor efterspørgsel efter de 52 pladser. Efter to dages poker slog Boeree sin sidste modstander, Lena Martvak, i heads-up og vandt dermed titlen.

Boeree er et populært ansigt ved pokerbordene, for nyligt skrev hun kontrakt med Absolute Poker og hun derfor spillet mange store turneringer i England. Efter sejren sagde hun: "Jeg er vildt glad for sejren. Vi er alle blevet behandlet så godt af Ladbrokes Poker og finalebordet var fantastisk. Tilfældigvis har jeg for nyligt, i en debat, udtalt at jeg synes turneringer der kun er for kvinder er unødvendige, men jeg må indrømme at den her turnering har ændret mit syn lidt på det. Niveauet har været højt, der er blevet knyttet bånd på kryds og tværs og det er i det hele taget blevet en event jeg vil huske!"

Ladbrokes Pokers event manager sagde: "ELC har nu etableret sig som værende en af de mest prestigiøse kvindeturneringer i Europa og vi kunne ikke have ønsket os et bedre felt. Alle spillere var enige om at niveauet var meget højt. Det viser med al ønsket tydelighed at turneringer forbeholdt kvinder har en stor fremtid."

Og hun fortsatte: "Oprindeligt blev ELC etableret fordi kvinderne skulle have lov at prøve at spille live. Turneringen blev skabt for at kvinderne kunne samle sig mod til at spille i åben turneringer. Jeg synes det er blevet en stor succes, vi har skabt et miljø hvor kvinder kan prøve at spille live, for at se om det er noget for dem. Størstedelen af disse kvinder har sagt at de virkelig nød oplevelsen, så meget at de også kommer tilbage næste år. Samtidig med at mange har fået mod på at spille mange flere liveturneringer."

The tournament is going to be aired on Sky Sports in July and August.

Turneringen vises på Sky Sports til juli og august.

Slutstilling og præmer:

1. Liv Boeree $30.000

2. Lena Martyak $20.000

3. Shelley Rubenstein $16.000

4. Lise Moller $12.000

5. Jacqui Terry $10.000

6. Karen Muir $6.000

7. Bev Pace $4.000

8. Karen Holland $2.000

Hvad mener du?