Det venter os i 'Poker after dark' sæson 4

Det venter os i 'Poker after dark' sæson 4 0001

Den populære serie "Poker after dark" har netop offentliggjort highlights af seriens 4. sæson, som består af 10 nye episoder, som vil blive vist fra starten af juli.

20 nye spillere vil få deres debut i det populære late-night show, sammen med mange af spillets største navne. Dette år vil "Poker After Dark" eksperimentere mere med formen end i de tre første sæsoner, for eksempel ved at tilbyde seerne flere forskellige kombinationer af spillere og stakes.

Et nyt element i sæson fire er en dobbelt elimination heads-up battle, hvor alle fire tidligere vindere af NBC National Heads-up-mesterskab deltager: Phil Hellmuth, Ted Forrest, Paul Wasicka og Chris Ferguson. Hver spiller vil lægge $50.000 i puljen og konkurrere om $200.000, hvor vinderen tager det hele.

Man vil også kunne opleve charmen ved high-stakes cash games i den kommende sæson, da "Poker After Dark" vil tilbyde to hele uger med $200/400 NL cash games med mange store navne. En af ugerne kan man møde spillere som Howard Lederer, Dee Tiller, Gabe Kaplan, Patrik Antonius, Doyle Brunson og Eli Elezra, mens den anden præsenterer spillere som Guy Laliberte, Phil Hellmuth, Tom Dwan, Allen Cunningham, Mike Baxter og Antonio Esfandiari.

"The Dream Match", hvor en onlinekvalificeret spiller (Paul Featherstone) spiller mod fem etablerede proffer, fortsætter. To andre spændende elementer er "Brilliant Minds" og "The Mayfair Club". "Brilliant Minds" præsenterer spillere, som er kendt for deres matematiske skarphed, som for eksempel Bill Chen, Chris Ferguson og Andy Bloch, mens "The Mayfair Club" ser tilbage på den historiske NYC Poker Club, som var fødestedet for flere af pokerverdenens største legender, som eksempelvis Howard Lederer, Dan Harrington, Mickey Appleman, Jay Heimowitz, Steve Zolotow og Mike Shichtman.

Mange andre episoder præsenterer prominente spillere og spændende emner. Blandt de andre spillere, der vil dukke op i denne sommers nye episoder, er Tom "durrr" Dwan, Brian "sbrugby" Townsend, Johnny Chan, Huck Seed, Andrew "good2cu" Robl, Phil Gordon, Gabe Kaplan, Cory Zeidman, Todd Brunson, David Grey, Mike Matusow, Jennifer Harman, Gavin Smith, Mike Sexton, David Williams, Clonie Gowen, Phil Laak, Brandon Adams, Jimmy Warren, David Sklansky, Andy Black, Lee Watkinson, Dewey Tomko og Allen Cunningham.

More Stories

Hvad mener du?