Et spil pool kan få dig til WSOP!

Et spil pool kan få dig til WSOP! 0001

Hvis du mener du er stærk ved både pool- og pokerborde, så giver PoolStars dig en unikke mulighed for at kvalificere dig til World Series of Poker gennem en WSOP Freeroll pool turnering.

Det nyudviklede online poolsite, PoolStars, afholder for tiden en række spændende virtuelle pool-turneringer, hvor der er et sæde ved WSOP Main Event på spil. Det er gratis at deltage i turneringen, du skal bare oprette dig som bruger og så kan du spille med!

Når du har oprettet dig som medlem, hvilket er gratis, kan du deltage i masser af turneringer der giver dig gode muligheder for at vinde noget, ganske gratis. I øjeblikket tester man en beta-version af programmet og derfor er der mange ting på spil, ganske gratis. Der er kontante præmier hvis du laver trickskud, eller hvis du er den spiller der er mest aktiv i deres afdeling for play money. Der er også en rangliste, hvor de 64 bedste spillere hver uge spiller om en præmiepulje på $300.

Hver dag i maj er der pladser til den store Grand Final WSOP Freeroll på spil. Den spilles d. 7. juni og vinderen modtager en præmiepakke på $12.500 til WSOP Main Event. Der spilles 9-ball både i kvalifikationen og i den store finale. De 8 bedste i de daglige kvalifikationsturneringer går videre til den store finale, hvor der maksimalt vil være 256 spillere.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories