Unibet Open – dag 2 – portugisisk sejr, Brian Linnet bedste dansker

Unibet Open – dag 2 – portugisisk sejr, Brian Linnet bedste dansker 0001

Efter en weekend med masser af poker og knuste drømme kunne Joao Barbosa fra Portugal i formiddags løfte trofæet, som bevis på at han havde vundet Unibet Open. Til sidst var han oppe imod Tim van de Riet. På turneringens sidste hånd havde Tim van de Riet A-10 mod Barbosas K-9, men en konge på floppet ændrede styrkeforholdet og Barbosa vandt hånden og turneringen.

De tre danskere der klarede sig frem til finaledagen blev slået ud forholdsvist hurtigt og i stedet var det en svensker der forsvarede den nordiske ære. Per Sjögren var i spidsen da der kun var fire spillere igen, men på et par nøglehænder tabte han meget af sin stack og han endte som nummer tre. I det hele taget dominerede svenskerne turneringen, de havde tre mand blandt de ti bedste.

Bedste dansker blev Brian Linnet, der længe så ud til at kunne gå hele vejen. Med 30 spillere igen var han chipleader, men herefter faldt han ned af ranglisten og blev til sidst slået ud af netop Per Sjögren der ramte et es på river. Linnet blev nummer 17. hvilket gav €3.600.

Gravide Camilla Denning, der er forsvarende europamester i 7-card-stud, klarede sig også videre til andendagen, men det blev også exit for hende inden det for alvor begyndte at blive sjov.

Top 3 ved Unibet Open blev:

1. Joao Barbosa – 115.800 euro

2. Tim van de Riet – 68.800 euro

3. Per Sjögren – 39.000 euro

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories