Fem sæder mere til WSOP – tak til Bodog Poker

Fem sæder mere til WSOP – tak til Bodog Poker 0001

PokerNews har gode nyheder til de spillere, der endnu ikke har vundet en plads ved den mest eftertragtede turnering I verden – World Series of Poker* 2008 (WSOP)! Vores generøse venner hos Bodog Poker giver fem nye $12.000 World Series præmiepakker på søndag d. 8. juni klokken 15.15 EST/16.15 EDT gennem deres 5 sæders garanterede WSOP turnering.

Hvad inkluderer hver $12.000 præmipakke:

• Adgang til $10.000 Main Event (Torsdag d. 3. juli)

• $2.000 i kontanter til rejse og ophold

• Komplet Bodog merchandise pakke

• Invitationer til Team Bodogs velkomstfest

• Invitationer til eksklusive Bodog "Members Only" events

Spillerne kan købe sig direkte ind i turneringen for $270, eller spille med i en 5 seat Qualifier - PokerNews der spilles torsdag d. 5. juni klokken 21.00 EST/22.00 EDT. Man kvalificerer sig ved at downloade Bodog Poker gennem linket hos PokerNews, oprette en ny konto og indsætte penge. Så kan man købe sig ind i turneringen for bare $10+$1, derefter skriver man PNEWSRULEZ når man bliver bedt om et password. De bedste 2 spillere modtager $T270 hver, der kan bruges som buy-in til 5 Seats Guaranteed WSOP Torunament, der spille søndag d. 8. juni klokken 15.15 EST/16.15 EDT. Dermed kan du kvalificere dig til den mest prestigefyldte pokerturnering i verden!

Kvalifikationsturneringen er eksklusiv for spillere fra PokerNews. Hvis du allerede har en konto hos Bodog Poker, kan du også spille med, forudsat at du oprindeligt tilmeldte dig gennem PokerNews og du overholder alle andre adgangskrav.

Husk også Bodog Pokers Mini-SOP, der startede d. 30 maj og fortsætter indtil d. 3. juli. Serien er et spejl på WSOPs Hold'em events (25 i alt). Serien afholdes sideløbende med WSOP, med turneringer der har et buy-in på 1 % af det der er til WSOP. Det handler om at deltage i så mange af de 25 events som muligt, så du kan komme med blandt de 27 spillere der når et endeligt finalebord. Det er her det for alvor bliver spændende – de tre vindere får et sæde ved WSOP 2009 – dermed bliver Bodog Poker det første pokerrum der giver pladser ved næste års serie.

Bodog Poker har masser af action, så smut derover gennem PokerNews allerede i dag, så du får chancen for at vinde nogle af disse attraktive præmier.

Red. Note.: Hos Bodog Poker får du også en bonus på 110 % op til $500, så længe du registrerer dig gennem PokerNews

*World Series of Poker og WSOP er registrerede varemærker for Harrah's License Company, LLC ("Harrah's"). Harrah's sponsorerer eller støtter ikke PokerNews Ltd. og deres turneringer, promotions eller produkter.

More Stories

Hvad mener du?