Daniel Negreanus Power Hold'em Strategi

Daniel Negreanus Power Hold'em Strategi 0001

Daniel Negreanu aka 'Kid Poker' har en imponerede rekordliste, 4 WSOP bracelets, 2 WPT mesterskaber, årets spiller i 2004, 40 turneringssejre og over $8 millioner indtjent i turneringer. Nu har han netop udgivet sin anden bog!

Han udgiver bogen hos Cardoza Publishing, der ofte bliver brugt af pokerspillere når de skal udgive deres bøger. Nu er det Daniel Negreanus bog 'Power Hold'em Strategy' der udgives på forlaget.

Bogen har været længe ventet og forventes at bringe Negreanu op i den allerøverste liga af pokerforfattere, hvor man i forvejen finder Doyle Brunson, Mike Caro, Bobby Baldwin og T.J. Cloutier.

Nogle af spillets største navne giver deres bidrag i bogen, blandt andre er der indlæg fra Todd Brunson, David Williams, Erick Lindgren, Evelyn Ng og Paul Wasicka. Disse spillere giver læseren del i deres professionelle tilgang og hemmelighederne bag deres succes. Læseren får indblik i hvordan man spiller short-handed, heads-up, high-limit cash osv. Samtidig får man tip til hvordan en stærk begynderstrategi kan formes.

Det mest centrale i bogen er dog Negreanus fortælling om small ball strategy, hvor man lærer at spille hold'em med kort man aldrig havde troet man ville spille. Omkring bogen siger Negreanu selv: "Der er masser af glimrende information i denne bog, der hjælper dit No Limit Hold'em spil, uanset om du grinder online, spiller turneringer med low limit eller du er på vej til at springe ud som fuldtidsspiller. Vi har prøvet at indlemme så mange interessante eksempler som muligt, uden at vi endte med at have en uoverskuelig bog på 1.000 sider! Når du udvikler dit eget spil på baggrund af hvad du læser i bogen, er jeg sikker på at du vil blive bedre ganske hurtigt. Bogen fortæller dig også om hvordan du spiller dårlige hænder og om hvordan du udnytter at en modstander spiller meget offensivt."

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories