WSOP Event #27 - $1.500 NLHE - Lunkin vinder bracelet

WSOP Event #27 - $1.500 NLHE - Lunkin vinder bracelet 0001

Vitaly Lunkin havde kun en enkelt pengepræmie ved WSOP før denne event, den kom da han i 2006 blev nummer 829. ved Main Event. Nu kan han føje en førsteplads til sit cv, efter han vandt $1.500 No Limit Hold'em. Lunkin er fra Rusland og spiller til daglig mange europæiske turneringer. Lunkin førte turneringen fra sidst på dag 2 og til slut. Dermed vandt han bracelet og $628.417.

På andendagen opgav man at finde frem til finalebordets ti spillere, så der var 17 spillere der dukkede op på tredjedagen. Efter fire timer havde man fundet de ti spillere der skulle kæmpe om sejren:

Sæde 1: Philip Yeh – 1.360.000

Sæde 2: Robert Brown – 310.000

Sæde 3: Tony Gargano – 285.000

Sæde 4: Vitaly Lunkin – 1.030.000

Sæde 5: Trevor Donaldson – 265.000

Sæde 6: Barry Schultz – 1.340.000

Sæde 7: Kenneth Terrell – 650.000

Sæde 8: Richard Alm – 500.000

Sæde 9: Bobby Firestone – 920.000

Sæde 10: Brett Kimes – 1.500.000

Tony Gargano var den første spiller der blev slået ud og herefter var det overraskende Philip Yeh, der startede finalen med næsstflest chips, der måtte lade livet. Niendepladsen gav ham $57.990.

Robert Brown var presset og valgte at gå all-in med sine sidste 250.000 da han havde {q-Hearts}{j-Hearts}. Han blev dog slået af Trevor Donaldson der med {a-Diamonds}{q-Spades} vandt potten. Ottendepladsen gav Brown $84.954.

Barry Schultz var den næste der blev slået ud, da han forhøjede til 150.000, hvorefter alle de andre, undtagen Bobby Firestone smed deres kort. Fireston forhøjede og Schultz måtte gå all-in for at kalde. Schultz sad med {4-Diamonds}{4-Spades} mod Firestones {a-Spades}{2-Spades}. Firestone kunne ikke lide hvad han så: "Første gang jeg har lavet noget hele dagen, og så bliver jeg kaldt." Firestone blev ikke hjulpet på floppet hvor der kom {8-Hearts}{j-Hearts}{5-Hearts}. Turneringsdirektøren forklarede publikum hvilke outs Firestone havde: "Bobby skal bruge et af de tilbageværende esser, to kort der giver ham en straight, eller to hjerter, der vil gøre at de to spillere deler potten." Og Firestone ramte en af disse outs, da der kom {a-Hearts} på turn. På river kom der {j-Diamonds} og Schultz var elimineret på syvendepladsen, med $112.657.

Richar Alm havde en masse supportere der kom helt op og køre under en hånd mod Brett Kimes, hvilket betød at Alm fordoblede, samtidig med at hans supportere fik besked på at holde en ordentlig tone. Men kort efter middagspausen var det slut for Alm og hans supportere. På sin sidste hånd gik Alm all-in med 660.000. Bobby Firestone kaldte med {7-Spades}{7-Clubs} og Alm havde {a-Diamonds}{8-Hearts}. På bordet kom der {4-Clubs}{10-Spades}{6-Clubs}{j-Diamonds}{k-Spades} og Alm sluttede som nummer seks, hvilket gav ham $149.594 og en flok skuffede venner.

Efter en hånd mod Vitaly Lunkin var det også ovre for Kenneth Terrell. Lunkin forhøjede fra knappen og Terrell gik all-in med {a-Hearts}{j-Diamonds}. Det så skidt ud for ham da Lunkin kaldte med {j-Hearts}{j-Clubs}. Floppet hjalp ikke Terrell, men på Turn kom der en konge, der sammen med damen på floppet gav straightmuligheder. Men Terrell fik hverken es eller tier på turn, da der kom {2-Diamonds}, dermed sluttede han som nummer fire og vandt $232.702.

Den næste der måtte lade livet var Bobby Firestone, i en hånd hvor Lunkin ramte en straight på river. Firestone fik $277.026 for tredjepladsen.

Kimes var foran da han startede heads-up mod Lunkin, 4,7 millioner mod 3,5 millioner, men det styrkeforhold ændrede sig allerede på første hånd hvor Lunkin vandt en stor pot. En halv time senere troede Lunkin at sejren var i hus, da han gik all-in efter et flop med {5-Diamonds}{6-Diamonds}{9-Diamonds}. Lunkin havde ramt en straight med {7-Hearts}{8-Hearts} og var langt foran mod Kimes' midterpar med {a-Clubs}{6-Hearts}. Men da der kom en ruder på både turn og river delte de to spillere potten.

Men det slog ikke Lunkin ud af kurs, han styrede videre mod sejren og på den sidste hånd forhøjede han før floppet der kom med J-2-4. Begge spillere checkede og på turn kom der en otter. Lunkin forhøjede til en million og Kimes gik all-in. Lunkin kaldte med det samme, han havde A-J. Kimes var i problemer med 10-8. På river kom der en konge og Lunkins sejr var en realitet. Kimes startede tredjedagen som nummer fjorten og sluttede den som nummer to, en præstation der gav ham $387.837.

Vitaly Lunkin vandt sit første WSOP bracelet og $628.417 for den imponerende præstation.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories