888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WSOP Event #12 - $1.500 Limit Hold'em – Jimmy Schultz vinder den, Vinny Vinh tilbage ved et finalebord

WSOP Event #12 - $1.500 Limit Hold'em – Jimmy Schultz vinder den, Vinny Vinh tilbage ved... 0001

Dag 3 ved event 12, en $1.500 Limit Hold'em, startede med 18 spillere ved to borde. Der var masser af gode spillere i finalen, med Erick Lindgren, vinderen fra event #4. Den europæiske pro Markus Golser og Ali Eslami var også blandt de 18 bedste. Størst interesse samlede der sig dog omkring Vinny Vinh, der sidste år havde en omtumlet WSOP, hvor han flere gange kom langt i turneringer, hvorefter han udeblev og blev blinded ud.

Der var dog ingen af de store navne der gik hele vejen. Efter tre dages hård poker var det Jimmy Shultz der eliminerede Zac Fellows heads-up og dermed vandt bracelet og $257.105. Heads-up varede næsten to timer, efter en lang dag hvor spillerne kæmpede hårdt for at gå hele vejen.

Efter en lang andendag, hvilket efterhånden er normen ved limit events ved WSOP, var der altså to borde tilbage da dag 3 startede. På den allerførste hånd blev feltet reduceret med en enkelt spiller, da Arash Beral blev slået ud. Han gik all-in før floppet og blev kaldt af to spillere; Ali Eslami og Markus Golser. Golser bettede på et flop med {k-Clubs}{3-Clubs}{10-Clubs} og Eslami smed sine kort. Golser havde {q-Spades}{q-Diamonds} mens Beral havde {a-Hearts}{6-Hearts}. Der kom ikke hjælp på hverken turn eller river for Beral og han blev slået ud som nummer 18 ($8.768).

Finalebordet blev også fundet forholdsvist hurtigt, Erick Lindgren sluttede som nummer 10 ($14.774), efter en h ånd hvor han var pot-commited mod Markus Golser. Golser sad med to konger og det slog Lindgrens hånd.

De ni finalister var følgende:

1. Vinny Vinh

2. Teddy 'Iceman' Monroe

3. Markus Golser

4. Ali Eslami

5. Brendan Taylor

6. Jimmy Shultz

7. Chung Law

8. Christoph Niesert

9. Zac Fellows

Umiddelbart efter at finalebordet var fundet var det Chung Law der blev slået ud. Han havde {10-Clubs}{10-Hearts} mod Shultz' J-J. Law fik ingen hjælp på bordet og sluttede som nummer ni og vandt $23.423.

Christoph Niesert var den næste der blev slået ud efter at han gik all-in før floppet og blev kaldt af både Jimmy Schultz og Zac Fellows. På bordet kom der {5-Clubs}{j-Diamonds}{9-Diamonds}{k-Clubs}{q-Clubs} og Fellows havde {k-Spades}{8-Spades}. Niesert og Schultz smed deres kort og Nieser fik $32.432 for ottendepladsen.

Ali Eslami tabte de to første hænder efter pausen, og det betød at han blev slået ud på syvendepladsen ($41.441). Eslami forhøjede med de fleste af sine chips på et flop med {4-Diamonds}{4-Clubs}{7-Diamonds} og kaldte da Jimmy Schultz forhøjede. Eslami havde {9-Hearts}{5-Clubs}, mens Schultz havde {a-Clubs}{5-Hearts} og han ramte {a-Diamonds} på turn og Eslamis turnering var ovre.

Derefter var det den europæiske pro, Markus Golser, der blev slået ud, som nummer seks, hvilket gav ham $53.453. Endnu engang var Jimmy Schultz bødlen, da han kaldte med {9-Clubs}{7-Clubs} på et flop med {10-Hearts}{q-Diamonds}{9-Spades}, Golser havde {a-Diamonds}{j-Diamonds} og skulle bruge hjælp på turn eller river. Den hjælp kom ikke og Golser var elimineret.

Teddy 'Iceman' Monroe havde meget få chips da dag 3 startede, men han navigerede sig alligevel frem til en femteplads inden det var slut. Han var all-in før floppet mod Schultz og Brendan Taylor. Taylor og Schultz checkede indtil river på et bord med {2-Hearts}{10-Spades}{9-Hearts}{8-Hearts}{j-Spades} og Taylor smed sine kort da Schultz forhøjede. Schultz havde ramt en straight med {7-Spades}{8-Spades} og Monroe kunne ikke slå den hånd, han kunne dog glæde sig over $67.867 der var for femtepladsen.

Vinny Vinh var meget aktiv hele dagen igennem, så meget at personalet sommetider bedte ham om at holde sig til bordet. En af de mere aktive hænder var mod Brendan Taylor, der blev slået ud på fjerdepladsen ($82.882). Efter at have bettet og forhøjet på flop og turn gik Taylor all-in på river, med et bord der var {2-Clubs}{3-Clubs}{3-Spades}{4-Spades}{q-Hearts}. Vinh havde 8-8 og Taylor var dermed slået ud.

Vinh var den næste der blev slået ud, med $99.099 på lommen for tredjepladsen. På den sidste hånd forhøjede Shultz før floppet og Vinh kaldte. Vinh gik all-in da der kom {7-Clubs}{5-Diamonds}{k-Spades} på floppet, hvilket Schultz kaldte med 6-7. Vinh havde forsøgt et bluff, hans Q-2 havde brug for hjælp for at blive i turneringen. {2-Diamonds} på turn gav Vinh flere muligheder, men {3-Diamonds} på river afgjorde hans skæbne.

Det varede næsten to timer før Zac Fellows og Jimmy Schultz havde fundet en vinder. Det blev Schultz der gik hele vejen og vandt $257.105. De sidste rester af Fellows stack røg til midten inden floppet og han viste {3-Clubs}{3-Diamonds}. Schultz havde kun et enkelt overkort da han sad med {10-Hearts}{3-Hearts} og på floppet kom der {q-Diamonds}{7-Hearts}{6-Hearts}. Turnkortet {6-Diamonds}var et godt kort for Fellows, men riverkortet {j-Hearts} sendte Fellows ud på andenpladsen ($165.165). Schultz' flush gav ham lov til at kalde sig for WSOPvinder. Efter sejren annoncerede Schultz at han donerede 25 % af sin præmie til det lokale brandvæsen, så hans sejr kunne afspejles andre steder end på hans egen bankbog.

Hvad mener du?