WSOP Event #24 - $2.500 Pot Limit Hold'em/Omaha - Max Pescatori vinder bracelet

WSOP Event #24 - $2.500 Pot Limit Hold'em/Omaha - Max Pescatori vinder bracelet 0001

Max Pescatori, der lyder kælenavnet 'den italienske pirat', har vundet endnu en WSOP-titel, efter at han vandt over et felt på 457 spillere i event 24, en $2.500 Pot Limit Hold'em/Omaha. Han klarede sig igennem et meget svært finalebord på Rio. Hans sejr gav ham $246.471 og hans karrieres andet WSOP bracelet. I 2006 vandt Pescatori en $2.500 No Limit Hold'em event ved WSOP.

Finalebordet havde garvede spillere som den femdobbelte braceletvinder, Allen Cunningham, den succefulde turnerings og cash-game pro Minh Ly. Heads-up delen stod dog mellem Pescatori og Kyle Kloeckner, en relativt ukendt spiller i WSOP-sammenhænge.

Kloeckner, der læste filosofi før han blev professionel pokerspiller, fik sin første WSOP pengepræmie ved denne event. Han tjente $152.410 for sin andenplads. Han deltager ved sit blot andet WSOP og han startede finalen som chipleader.

Kloeckner var også i front da heads-up-delen begyndte, men han tabte en stor del af sine chips på en af de første Hold'em hænder. Han kaldte et raise fra Pescatori på 65.000 og de så et flop med Q-10-5. Kloeckner forhøjede derefter Pescatrois bet på 100.000 med 350.000. Efter at have tænkt lidt over tingene gik Pescatori all-in og Kloeckner smed sine kort.

Den hånd gav den senere mester 1.500.000 i chips, mens hans modstander havde 670.000.

Kloeckner missede chancen for at komme tilbage da begge spillere ramte et fuldt hus i en Omaha hånd. Pescatori bettede 100.000 og Kloeckner nøjeds med at kalde, i en hånd han måske burde have forhøjet.

Herefter vandt den italienske pirat turneringens sidste hånd. Han forhøjede med 72.000 og Kloeckner kaldte. Floppet kom med K-J-3, to af dem ruder. Kloeckner kaldte et bet på 110.000 fra Pascatori. Da der kom {2-Hearts} forhøjede Pescatori så meget at hans modstander var tvunget all-in hvis han ville kaldet. Kloeckner endte med at kalde og så at hans J-10-10-3 var i store problemer mod Pescatoris K-J-8-7. River var {2-Diamonds} og Pescatori og hans italienske landsmænd brød ud i jubel.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories