PokerNews annoncere ny interaktiv Texas Hold'em odds kalkulator

PokerNews annoncere ny interaktiv Texas Hold'em odds kalkulator 0001

Hvis du leder efter en online odds-omregner med et unikt visuelt præg, så har PokerNews præcis det interaktive værktøj du søger. Hvis du søger i sektionen Pokerregler, finder du vores nye Texas Hold'em poker odds kalkulator du kan også bare klikke http://dk.pokernews.com/poker-odds-calculator.htm " target="_new" rel="nofollow">her. En smart metode for at se om dine chancer er store – eller små.

Der er mange sites som tilbyder interaktive odds-omregnerer, men PokerNews' nye værktøj inkludere en ny detalje; den tilbyder pokerspillerne at blive bekendte med fænomenet outs og pot odds, hvilket giver spillerne en stor fordel. Ikke bare er der odds for både din og dine modstanders hænder. Værktøjet gør desuden, at din hånd skifter farve eftersom kortene i dækket bliver taget, så man på den måde kan se om kortet er til din fordel i forhold til resten af kortene.

Lysegrønne kort repræsentere outs som du har brug for, for at sætte dig i føresædet eller endda vinde hånden. Lyserøde kort viser, at det ikke øger dine chancer for at vinde, omend de ikke siger at du nødvendigvis vil tabe. Klare røde kort er "døde kort", som fortæller at du ingen chance for at vinde har. På denne måde er der mange som lære at udregne deres egne outs. Mange glemmer at udregne og evaluere deres egne outs, i takt med at deres modstanderes kort ændrer sig. Den nye PokerNews odds-omregne tilbyder på denne måde, at spilleren forstår spilkonteksten bedre, end hvis man blot benyttede relaterede pokersites.

Når man besøger siden, vil man opdage at den er komplet med hjælpefunktioner, som erfarne pokerspillere blot kan fjerne fra skærmen, hvis de ønsker det. De skal bare selv udvælge kortene, ved du hvor mange spillere du er oppe imod, så kan du folde for de spillere du ønsker, og begynd evalueringsprocessen af en given hånd når den er synelig. Både spillerens holecards og communitycards er udvalgte fra den samme visuelle repræsentation af kortdækket, det kræver kun et enkelt klik at få kortet over hvor du ønsker det. Der kan sidde 10 spillere ved bordet, men oddsene udregnes efter hvor mange hænder der egentlig er inkluderet eller som vil se floppet, turn eller river. Man skal blot udelukke ekstra eller uønskede spillere ved bordet, før man udregner oddset for hver hånd. Oddset på, om man får en given hånd – fra et par til en royal flush – bliver også automatisk udregnet.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories