Overraskelse! $10.000 PokerRoom Freeroll der giver adgang til solrige Ibiza

Overraskelse! $10.000 PokerRoom Freeroll der giver adgang til solrige Ibiza 0001

Der er gået et døgn siden vi beskrev den fantastiske Poker Island promotion og de to måder hvorpå du kan vinde en plads på øen. Disse to måder kan stadig bruge, men nu åbner PokerRoom op for endnu en måde hvorpå du kommer på Poker Island. De afholder en $10.000 Freeroll hvor vinderen får direkte adgang til Poker Villaen på Ibiza. Vinderen skal ikke bare pakke sine tasker og rejse til en af europas mest eftertragtede ferieøer; PokerRoom og PokerNews har også puttet $10.000 oveni præmiepuljen.

Her er en kort opsummering af hvad der tilbydes i Poker Villaen:

Fuldt betalt femstjernet bolig på den solrige ø Ibiza i Spanien.

Alle måltider betalt og kokkereret af stedets egen kok.

Adgang til udendørsaktiviteter – Jetski, wakeboard, surfing og cruises.

Massager, fester og udflugter.

Daglige pokeraktiviteter og ugentlige konkurrencer med specielle præmier.

Optagelse af daglig TV-dagbog, der bliver sendt på bwin.com og TV.PokerNews.com.

Chancen for at vinde et sponsorat fra PokerRoom til en værdi af $100.000!

Freerollen spilles torsdag d. 26. juni klokken 14.00 EST/15.00 EDT. For at kunne spille med skal du downloade PokerRoom via PokerNews, oprette en ny konto og indsætte penge. Spillerne skal klare alle kravene før onsdag d. 25. juni for at være kvalificeret. Hvis du allerede har en konto hos PokerRoom er det intet problem. Så længe du har registreret dig gennem PokerNews og opfylder alle adgangskrav. Kig ind på vores Freerolls side for et fuldt overblik over regler og adgangskrav.

Red. Note: PokerRoom tilbyder også spillere fra PokerNews en bonus på 100 % op til $500.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories