WSOP Event #8 - $10.000 Mixed Games – Gus Hansen tæt på, Rivera tager titlen

WSOP Event #8 - $10.000 Mixed Games – Gus Hansen tæt på, Rivera tager titlen 0001

Introduktionen af en $10.000 Mixed Game event ved WSOP faldt i god jord hos stjernespillerne, mange af dem var en del af denne turnering, deriblandt Gus Hansen. Han lå længe til at komme i finalen, men han måtte nøjes med en ottendeplads. På trods af det stjernebesatte felt var det en 22-årig cash-game spiller, der kun har været i pengene ved store turneringer to gange tidligere, der vandt turneringen. En fantastisk præstation når man ser på det felt og den struktur han var oppe imod. Sejren gav Anthony Rivera $483.688 og det eftertragtede bracelet. Finalebordet så således ud fra starten:

Sæde 1: James Mackey – 742.000

Sæde 2: Matt Glantz - 1.150.000

Sæde 3: Sam Farha – 374.500

Sæde 4: Mike DeMichele – 434.000

Sæde 5: Tom Dwan – 642.000

Sæde 6: Eli Elezra – 76.000

Sæde 7: Anthony Rivera – 274.000

Sæde 8: Jeff Madsen – 149.000

Anthony Rivera startede finalen med få chips, men på den allerførste hånd fordoblede han mod Tom 'durrr' Dwan. Det var i Pot Limit Omaha, hvor de to spillere var all-in efter et flop på Q-5-2. Rivera havde floppet tre ens, da han sad med A-Q-Q-6 og det vandt mod Dwans K-K-J-9. Derefter måtte Dwan også ligge ryg til to fordoblinger fra finalens short-stack, Eli Elezra.

Men Dwan vandt herefter en hånd mod den todobbelte braceletvinder, Jeff Madsen. Herefter gjorde Sammy Farha det færdigt, da han sendte Madsen ud på ottendepladsen til $54.144. Dwans dag sluttede dog kort efter. Først vandt Matt Glantz de fleste af Dwans chips og Rivera tog resten af dem. Dwan havde 2-2 på sin sidste hånd og blev slået af Riveras 2-3 da der kom en treer på bordet. Dwan sluttede som nummer syv og vandt $67.680.

Sammy Farha blev slået ud under en omgang Razz. Eli Elzra vandt hånden med en 8-lav hånd og sendte Farha ud på sjettepladsen til $85.728. Men Elezras optur var kortvarig, under stud-8 kaldte Elezra Michael DeMicheles raise og dermed var han all-in. DeMichele vandt potten og Elzera var ude som nummer fem, $101.288 rigere.

Michael DeMichele var den næste der måtte forlade turneringen og endnu engang var det en hånd der forøgede Riveras chipbeholdning. DeMichele sluttede som nummer fire og vandt $139.872.

Matt Glantz havde beholdt sin føring gennem hele finalen, men Rivera overtog den da de kun var tre spillere tilbage. Efter en stor hånd mod netop Glantz bragte Rivera sig i spidsen. Herefter var det ned ad bakke for Glantz, der først fordoblede James Mackey, hvorefter Mackey også gav ham nådesstødet. Det var i en NLHE hånd, hvor alle pengene røg til midten på et flop med 7-6-3. Mackey havde ramt bedste par med J-7, mens Glantz havde ramt middelpar og en straightchance med 5-6, men Glantz fik ikke hjælp på turn og river og han sluttede som nummer tre, med $184.992.

Mackey og Rivera var hurtige til at afgøre heads-up. Det varede ikke længere end fem minutter før Riveras A-K skulle slå Mackeys A-9 i turneringens sidste hånd. Mackey fik $297.792 for andenpladsen, mens Riveras første bracelet også gav ham $483.688.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories