888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WSOP Event #21 - $5.000 NLHE – Seiver vinder sit første bracelet

WSOP Event #21 - $5.000 NLHE – Seiver vinder sit første bracelet 0001

Scott Seiver havde to tidligere pengeplaceringer fra WSOP 2008 før denne event, en $5.000 No Limit hold'em event. Han sluttede som nummer 13 ved $1.500 Pot Limit Hold'em, men ved denne event skulle det vise sig at han gik hele vejen. Han startede dagen med et solidt chiplead og ha gik hele vejen og vandt bracelet og $755.856.

Finalebordet startede med følgende chpcounts:

Sæde 7: Scott Seiver – 2.512.000

Sæde 3: Rajesh Vohra – 1.040.000

Sæde 2: Jacobo Fernandez – 848.000

Sæde 9: Dave Seidman – 653.000

Sæde 5: Adam Geyer – 645.000

Sæde 4: Ben Sprengers – 441.000

Sæde 8: Chuck Sklar - 439.000

Sæde 6: Scott Freeman – 423.000

Sæde 1: Anders Henriksson – 311.000

Der gik ikke lang tid før Seiver øgede sin føring. På finalens anden hånd eliminerede Seiver Scott Freeman efter en klassisk duel. Seivers Q-Q stod distancen mod Freemans A-K. Freeman blev elimineret som nummer ni med $69.714. Adam Geyer gik all-in lidt senere og blev kaldt af Dave Seidman. Geyer havde 9-9 og han var i problemer mod Seidmans A-A. Geyer ramte en nier på floppet, men desværre for ham kom der også et es på floppet. Geyer blev slået ud som nummer otte ($94.481).

To hænder senere var der et 'deja vú". Denne gang var det svenske Anders Henriksson der havde 9-9 og Ben Sprengers der havde 9-9. Som på den tidligere hånd kom der en nier på floppet, hvilket gav Henriksson tre ens. Sprengers måtte vente til river før han ramte tre esser og dermed vandt potten. Henriksson sluttede som nummer syv, hvilket gav $120.249. Den næste eliminering stod Seiver selv for. Chuck Sklar forhøjede og blev kaldt af Seiver fra big blind. Begge checkede et flop med J-8-5. Seiver bettede 130.000 da der kom en toer på turn og Sklar gik all-in. Seiver kaldte og viste A-A, hvilket slog Sklars A-K. Sklar sluttede som nummer seks, og vandt dermed $154.600.

Femtepladsen blev fundet da Rajesh Vohra gik all-in og blev kaldt af Dave Seidman. Vohra var foran før floppet med 4-4 mod Seidmans K-10. Men der kom en konge på bordet og Vohra sluttede som nummer fem, hvilket gav ham $195.606. Seidman nåede knap at glæde sig over den vundne hånd før han tabte en pot der doblede Ben Sprenger og kort derefter tabte Seidman en pot der fordoblede Jacobo Fernandez. Seidman vandt dog de fleste af sine chips tilbage fra Fernandez, da de begge ramte en flush i spar, men Seidman sad med esset på hånden og ramte dermed den højeste flush.

Det var Jacobo Fernandez' andet finalebord ved årets WSOP og hans fjerde pengeplacering. Denne gang blev hans jagt på bracelet stoppet på fjeredepladsen, da hans K-K kom op imod Seivers A-8. Fernandez kunne ikke gøre noget ved Seiver da han ramte et es på floppet. Fjerdepladsen gav ham $238.781. De tre sidste spillere kæmpede længe før tredjepladsen blev fundet. På den afgørende hånd forhøjede Ben Sprengers før floppet og Dave Seidman kaldte. Sprengers bettede på et flop med {10-Hearts}{8-Hearts}{j-Spades} og gik så all-in efter at Seidman havde forhøjet. Sprengers Q-Q var i front, men Seidman ramte en flush i hjerter da der kom {k-Hearts} på river, han sad med {7-Hearts}{6-Hearts}. Ben Sprengers måtte forlade bordet med $292.034.

Seiver og Seidman spillede næsten 40 hænder før vinderen blev fundet, meget få af dem kom til floppet. På den sidste hånd var de to all-in efter et flop med {9-Spades}{7-Hearts}{3-Spades}. Seiver ramte det højeste par med {k-Spades}{9-Clubs}, mens Seidman havde midterste par med {a-Diamonds}{7-Diamonds}. Turn og river {5-Hearts}{3} gjorde at Seiver holdt føringen. Dave Seidman sluttede som nummer to og vandt $482.372. Scott Seiver spillede et imponerende finalebord, hvor han hele tiden holdt sig solidt i spidsen.

Hvad mener du?