WSOP Event #6 - $1.500 Limit Omaha Hi/Lo – Thang Luu last man standing

WSOP Event #6 - $1.500 Limit Omaha Hi/Lo – Thang Luu last man standing 0001

Efter ekstremt aggressivt spil lige før finalebordets ni spillere blev fundet, havde Thang Luu en god føring med ind til finalen. Den føring holdt han hele vejen og vandt sit første WSOP bracelet i denne $1.500 Limit Omaha Hi/Lo event. Luu vandt over 832 spillere i det største Omaha Hi/Lo felt i WSOP-historien. Sejren gav ham $243.356.

Da finalen begyndte var det med følgende spillere og chipstacks:

Thang Luu – 560.000

Greg Jamison – 333.000

Chris Falconer – 331.000

Scott Clements – 315.000

Mark Wilds – 226.000

Spencer Lawrence – 226.000

George Guzman – 196.000

Craig Sabel – 160.000

James Prichard – 155.000

Scott Clements var den mest erfarne ved finalebordet, med to tidligere sejre ved WSOP Omaha-events, i 2006 og 2007. Men erfaring er ikke alt og han var den første der blev slået ud, efter at have tabt et par tidlige pots, endte han all-in mod Thang Luu og James Pritchard. Pritchard ramte et fuldt hus og Clements blev elimineret på niendepladsen med $22.172 i bagagen.

Herefter kom en limitdel hvor der ikke skete det store, der skulle gå to timer før den næste spiller blev sendt ud. Mark Wilds mistede en del chips og var til sidst tvunget til at gå all-in fra small blind. Thang Luu og George Guzman kaldte begge. På floppet kom der {q-Diamonds}{7-Hearts}{10-Spades} og Luu og Guzman checkede. Guzman bettede da der kom {7-Clubs} og Luu smed sine kort. Guzman havde {j-Spades}{9-Diamonds}{a-Clubs}{7-Diamonds} og var solidt foran Wilds der havde {j-Clubs}{9-Spades}{4-Diamonds}{2-Diamonds}. På river kom der {a-Hearts} og Guzman havde ramt et fuldt hus, Wilds blev sendt ud på ottendepladsen med $30.700.

Få hænder senere gik Craig Sabel all-in fra big blind, hvilket der var to spillere der kaldte. Floppet blev checket af de to og på turn bettede Spencer Lawrence og George Guzman smed sine kort. Lawrence ramte herefter et fuldt hus på river og Sabel sluttede som nummer syv og vandt $39.228.

Den næste der faldt var Greg Jamison. Han var all-in fra big blind og kom hele vejen til river sammen med tre andre spillere. Spencer Lawrence havde tre tiere, hvilket gav ham Hi-pottten, mens Guzman med en hånd med 8-6-3-3-A vandt Lo-potten. Dermed var det slut for Greg jamison der fik $50.598 for sjettepladsen.

Chris Falconer blev slået ud på femtepladsen da han gik all-in før floppet og blev kaldt af Luu og Guzman, der begge checkede hele vejen. Der var ingen Lo-hånd og Luu vandt dermed hele potten med en flush i ruder. Falconer blev nummer fem og vandt $64.243.

Derefter slog Luu James Pritchard ud på fjerdepladsen ($78.456) efter at Pritchard var gået all-in fra small blind. Luu kaldte fra big bland og ramte et par konger på turn, hvilket gav ham potten.

Meget kort efter at Pritchard blev slået ud, sendte Spencer Lawrance George Guzman ud på tredjepladsen til $93.806. Guzman gik all-in, for det han sagde var 19. gang i løbet af dagen og altså også den sidste. Lawrence ramte et fuldt hus og Guzman var dermed sendt ud af turneringen.

Heads-up startede ret lige, med lige store stacks til Spencer Lawrence og Thang Luu. Men i løbet af den timelange heads-up match sled Luu sin modstander op. Efter en stor hånd hvor Luus flush næsten tog livet af Lawrence, røg skillingerne til midten en sidste gang på hånden efter.

På et flop hvor der kom {7-Diamonds}{k-Spades}{8-Diamonds} forhøjede Lawrence Luus bet. Luu forhøjede yderligere og efter en række raises endte alle Lawrences chips i midten. Lawrence havde {6-Hearts}{5-Diamonds}{9-Diamonds}{5-Clubs}, hvilket gav ham et straight flush draw, mens Luu havde {4-Diamonds}{k-Diamonds}{3-Spades}{7-Hearts} hvilket gav ham to par, og muligheden for at ramme en flush. På turn kom der {8-Clubs} og riverkortet {k-Clubs} ændrede heller ikke noget. Lawrence tog sig af andenpladsen ($156.343). Thang Luu vandt $242.256 og sit første WSOP bracelet.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories