WSOP 2018

WSOP Event #3 - $1.500 PLHE – David Singer vinder bracelet

WSOP Event #3 - $1.500 PLHE – David Singer vinder bracelet 0001

David Singer har en imponerende pokerkarriere, hvor han har vundet flere WSOP og WPT andenpladser, $25.000 Heads-Up World Championship og en niendeplads ved WSOP Main Event i 2003. Men indtil for kort tid siden manglede han et WSOP bracelet i sin samling. Men natten til torsdag ændrede det sig, efter at have startet finalebordet med næstfærrest chips, endte Singer med at vinde et bracelet. Han slog Jacobo Fernanndez i finalen og vandt dermed WSOP 2008s tredje event; en $1.500 Pot Limit Hold'em turnering.

Finalen var kun med amerikanske spillere og stillingen var således da den startede:

Sæde 1: Russ Harriman – 206.000

Sæde 2: Joe Tehan – 458.000

Sæde 3: Jacobo Fernandez – 428.000

Sæde 4: Zachary 'Carter' King – 139.000

Sæde 5: Al Barbieri – 271.000

Sæde 6: Gregory Alston – 179.000

Sæde 7: Glen Bean – 75.000

Sæde 8: David Singer – 83.000

Sæde 9: Robert Lipkin – 305.000

Glen Bean, der var short-stacked, var den første der blev slået ud. Han gik all-in fra big blind efter at Zachary King havde forhøjet. King kaldte med {a-Hearts}{q-Hearts} og Bean udtalte selvsikkert "den her vinder jeg!". Det så ud til at have en effekt, da der kom {9-Clubs}{8-Spades}{3-Diamonds}{9-Hearts} på flop og turn, men på river kom {a-Clubs} og Bean blev slået ud og vandt $19.464.

Den næste der blev presset var Al Barbieri der havde så få chips at han måtte gå all-in med {k-Hearts}{6-Diamonds}. Han blev hurtigt kaldt af David Singer med {a-Clubs}{q-Diamonds}. På floppet kom Barbieri endnu længere bagud da Singer ramte et es og Singer vandt også potten. Barbieri fik $26.764 for ottendepladsen.

Zachary King var den næste der var presset, med 84.000 tilbage, hvilket på det tidspunkt svarede til syv gange big blind, var han presset da den næste hånd bragte ham helt ned på 78.000. Et par hænder senere gik han all-in med {a-Diamonds}{8-Hearts} og blev kaldt af Greg Alston med {a-Hearts}{a-Spades}. King sluttede som nummer syv og vandt $34.063.

På dette tidspunkt havde David Singer kæmpet sig op til at have næstflest chips, efter at have startet med næstfærrest. Det var derimod gået den anden vej for Joe Tehan, der gik all-in før floppet med {j-Hearts}{10-Hearts} og kom op imod Singers {9-Clubs}{9-Spades}. På floppet kom der {2-Diamonds}{q-Diamonds}{a-Spades} og Tehan rystede på hovedet, som om han allerede havde opgivet. Turn og river beseglede hans skæbne med {8-Spades}{7-Hearts} og Tehan måtte nøjes med $43.796 og en sjetteplads.

Russ Harriman dryssede også en del chips og var nede på omkring 85.000 da han fik {q-Clubs}{q-Diamonds}. Efter en forhøjelse fra Greg Alston gik Harriman all-in og han var i front mod Alstons {a-Hearts}{j-Spades}. Men hurtigt blev lyset slukket for Harriman, der kunne se Alston vinde potten da der kom et es på floppet.

Robert Lipkin blev nummer fire da han gik all-in efter at Singer havde forhøjet før floppet. Singer var i front med {j-Spades}{j-Clubs} mod Lipkins {7-Diamonds}{5-Diamonds}. På bordet kom der ikke hjælp til Lipkins, der blev slået ud og indkasserede $67.640 for fjerdepladsen.

Gregory Alston var langt bagefter Singer og Fernandex og han valgte at gå all-in da han fik J-J. Det lignede en fordobling da Fernandez kaldte med 8-8, indtil der dukkede en otter op op turn. Der kom ingen knægt der kunne hjælpe Alston og han sluttede som nummer tre og vandt $82.725.

Da de startede heads-up var Fernandez i spidsen med 1.245.000 mod Singers 935.000. Efter nogle hænder hvor Singer næsten fik udlignet valgte de to at tage en middagspause. På det tidspunkt havde Fernandez 1.190.000 og Singer havde 1.150.000. Da de kom tilbage var det Singers stack der først fik et slag. Efter fire timers heads-up var Fernandes solidt i spidsen. Da det så allersortest ud for Singer fik han dog kæmpet sig tilbage.

På den andensidste hånd forhøjede Fernandez til 80.000, hvorefter Singer forhøjede yderligere til 160.000. Herefter gik Fernandez all-in og Singer kaldte. Singer havde {a-Hearts}{k-Diamonds} mens Fernandez sad med {5-Hearts}{6-Diamonds}. Fernandez rejste sig, mens Singer blev siddende, rolig og afklaret. På floppet kom der {k-Spades}{a-Diamonds}{10-Spades}, hvilket bragte et stort smil frem på Singers ansigt. Da der kom {8-Diamonds} på turn var Singers fordobling en realitet og han var derefter i front med 1,7 millioner i chips.

Den næste hånd skulle vise sig at blive den sidste. På bordet kom der {3-Diamonds}{5-Spades}{7-Diamonds}{6-Clubs} og Singer bettede 40.000, hvorefter Fernandes forhøjede yderligere. Så genforhøjede Singer så meget at Fernandez måtte gå all-in for at kalde, hvilket han gjorde. Singer havde {q-Spades}{4-Spades} og Fernandez sad med {7-Clubs}{3-Hearts}. Singer havde ramt en straight og Fernandez skulle bruge en syver eller en treer for at ramme et fuldt hus. Der kom ingen af delene og dermed var titlen Singers. Han vandt $214.131 i præmiepenge og et guldbracelet. Jacobo Fernandez blev nummer to og fik $136.643 for sine anstrengelser.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories