WSOP Event #34 - $1.500 Pot Limit Omaha w/rebuys – Layne Flacks aggressivitet vinder ham titlen

WSOP Event #34 - $1.500 Pot Limit Omaha w/rebuys – Layne Flacks aggressivitet vinder ham... 0001

Ren og skær aggression, det var hvad der gav Layne Flack hans sjette WSOP bracelet ved event 34 ved årets WSOP. Det var tydeligt at han var lettet da sejren var en realitet og hans bemærkning efter sejren var i hus indikerede også hvilken lettelse det var for ham: "der er gået fem år". Her refererede han til den periode der er gået siden han sidst vandt et WSOP bracelet, men nu har han endnu et til samlingen.

Udover bracelet og pynt til CVet kom der $577.725 ud af anstrengelserne, efter en sejr heads-up mod Daniel Makowsky. Flack spillede en forrygende finale hvor han på intet tidspunkt lod sine konkurrenter tage styringen, offensivt spil og tro på egne evner var afgørende faktorerer i Flacks merriterende sejr.

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?