WSOP Event #36 - $1.500 NLHE – Dansk WSOP-sejr til Jesper Hougaard

WSOP Event #36 - $1.500 NLHE – Dansk WSOP-sejr til Jesper Hougaard 0001

Event #36, en $1.500 No Limit Hold'em blev en stor dansk triumf. De ni spillere der havde nået finalen var alle på jagt efter deres første bracelet, men det blev altså danske Jesper Hougaard der sikrede sig det forgyldte armbånd. Som den kun anden dansker gik han hele vejen ved en WSOP-turnering.

Han startede dagen som chipleader og beholdt den position det meste af dagen, han modstod et hårdt pres fra blandt andre Cody Slaubaugh og vandt titlen samt $610.276.

Efter 31 hænder heads-up var det danskeren der kom all-in først med Q-Q, imod Slaubaughs A-10. Der kom endnu en dronning på floppet og dermed var sejren Hougaards og dermed på danske hænder.

Her på PokerNews vil vi komme med mange flere reaktioner fra finalen og en mere præcis beskrivelse af hvad der skete i løbet af turneringen. Ligesom vi også vil kigge nærmere på den kun anden dansker der vinder et WSOP bracelet. Så hold øje med siden for at få flere informationer om den flotte sejr.

More Stories

Hvad mener du?