To uger inde i WSOP – og vi giver stadig præmiepakker væk!

To uger inde i WSOP – og vi giver stadig præmiepakker væk! 0001

Mange af jer har sikkert fulgt vores reportage fra verdens største turnering – WSOP. Mange af jer har sikkert også lyst til selv at deltage ved denne kæmpe pokerbegivenhed. Nu kan drømmene blive til virkelighed; PokerNews sætter endnu to WSOP præmiepakker på spil.

Full Tilt Poker har en $12.500 Team PokerNews Freeroll der spilles mandag d. 16. juni klokken 15.00 EST/16.00 EDT. Interesserede spillere skal downloade Full Tilt Poker via PokerNews, åbne en ny konto, indsætte minimumsbeløbet og tjene 300 Full Tilt Poker Point (kvalifikationen slutter søndag d. 15. juni). Kvalificerede spillere skal bekræfte deres registrering ved at klikke på registreringslinket i turneringslobbyen.

Husk også at kvalifikationen til turneringen lørdag d. 14. juni klokken 19.05 EST/20.05 EDT hos Duplicate Poker, en $12.500 Team PokerNews Freeroll lukker meget snart. Sørg for at du har tjent de 100 point der kræves for at kvalificere sig til denne turnering.

Der er også gode tilbud hos Poker770 i denne måned, deriblandt en stor $10.000 Garanteret turnering, søndag d. 15. juni klokken 13.00 (GMT +3). For at spille med skal du downloade Poker 770 gennem PokerNews, oprette en konto og indsætte minimumsbeløbet og købe dig ind i turneringen for bare $1,10. Du skal bruge password 10KOK4ME når du tilmelder dig turneringen. Derudover kan du spille med i deres eksklusive $2.770 månedlige Freerolls - den næste spilles torsdag d. 24. juli.

Som altid vil vi sørge for at vores turneringer er eksklusive, for at belønne vores loyale spillere. Så hvis du allerede har en konto hos et af ovenstående pokerrum, så kan du stadig spille med. Forudsat at du har oprettet kontoen hos PokerNews og overholder de øvrige adgangskrav. Kig ind på vores Freerolls side for at se hvordan du kan vinde nogle store præmier.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories