888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Videointerview Annie Duke diskuterer skandalen hos Ultimate Bet

Videointerview Annie Duke diskuterer skandalen hos Ultimate Bet 0001

Annie Duke er i lang tid blevet nævnt, når man taler om Ultimate Bet (UB). I flere år, er Annie gået fra at være meget engageret i at styre pokerdelen af UB, til at repræsentere brandet ved liveevents. I den tid Annie har været involveret, er firmaet gået gennem både fantastiske tider og elendige tider. Ingen som har været en del af det, kan benægte at firmaet har været i en aldrig før set modvind, siden 12. januar i år.

I januar blev den højeste chef hos UB bekendt med, at der var mistænkelig aktivitet inde i deres brugerdatabase, efter at undersøgelser viste uomtvistelige beviser. Undersøgelserne satte gang i yderligere internationale undersøgelser, som viste at der blev snydt af nogen som – ifølge UB – var tidligere ansat til at hjælpe med en overgangsfase firmaet var inde i.

I de seneste uger har UBs nye bestyrelsesformand, Paul Leggett, stået frem i pressen, for at fortælle om hvad UB har gjort, for at reagere på skandalen. Ydermere har UB skrevet kontrakt med en del højprofilerede pokerspillere, som skal stå indefor UB. Disse er f.eks. Cliff 'Johnny Bax' Josephy og Eric 'Rizen' Lynch. UB vil skrive under med endnu flere store pokerspillere, så firmaets ry kan genoprettes i de ofte ubestandige pokerkredse.

Vi satte os ned med Annie, for at få hendes tanker om skandalen; hvordan hun synes firmaet har håndteret skandalen og hvad hun ser som UBs næste skridt.

Relaterede spillere

Hvad mener du?