Duplicate Poker lancerer en serie af $1.000 ugentlige Freerolls

Duplicate Poker lancerer en serie af $1.000 ugentlige Freerolls 0001

Duplicate Poker har igangsat en '$1.000 Weekly Freeroll serie' der startede søndag d. 20. juli klokken 19.05 EST/20.05 EDT. Spillerne har mulighed for at spille med ved disse Freerolls i løbet af de næste mange søndage, faktisk indtil d. 28. september.

Det er simpelt at kvalificere sig – download Duplicate Poker gennem PokerNews, opret en ny konto og indsæt minimumsbeløb. Spillere der indsætter penge for første gang får adgang til den næste Freeroll. Så hvis du indsætter penge d. 2. august, vil du kunne spille med i Freerollen d. 3. august. Sætter du ind d. 15. august, kan du spille med d. 17. august og så fremdeles. Du har indtil 24 timer før Freerollens start, til at sørge for at du overholder alle adgangskrav. Kvalificerede spillere bliver automatisk registreret til Freerollen.

Selvom du ikke spiller med i den Freeroll du har kvalificeret dig til, bliver du ikke berettiget til at spille med ved en efterfølgende Freeroll. Skulle du gå glip af den Freeroll du har kvalificeret dig i kommer du over i kategorien af "spillere med allerede oprettet Duplicate Pokerkonto", hvis du som en af disse vil have adgang til disse Freerolls skal du gøre følgende:

Spillere der i forvejen har en konto hos Duplicate Poker, som de oprettede gennem PokerNews, skal indtjene 50 Bonus point eller spille turneringer med samlet buy-in på $50, i den kalendermåned der går forud for den Freeroll man ønsker at spille. Du modtager derefter adgang til alle $1.000 Freerolls i den følgende kalendermåned. For eksempel: ønsker du at spille med i en Freeroll der ligger i august, skal du have tjent 50 Bonus point eller spillet turneringer med samlet buy-in på $50 i løbet af juli. Kvalificerede spillere modtager automatisk registrering til de Freerolls de har kvalificeret sig til.

Freerolls begynder klokken 19.05 EST/20.05 EDT på følgende dage:

Søndag d. 27. juli

Søndag d. 3. august

Søndag d. 10. august

Søndag d. 17. august

Søndag d. 24. august

Søndag d. 31. august

Søndag d. 7. september

Søndag d. 14. september

Søndag d. 21. september

Søndag d. 28. september

Vent ikke – tilmeld dig hos Duplicate Poker allerede i dag og kvalificer dig!

Red. note: Duplicate Poker tilbyder også spillerne en fantastisk bonus på 100 % op til $250 på første indskud + $3 gratis!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories