Sidste $20.000 Ladbrokes Poker Freeroll!

Sidste $20.000 Ladbrokes Poker Freeroll! 0001

Tilbage i maj lancerede vi Ladbrokes Pokers tre $20.000 Freerolls – her fem uger senere, et par tusinde hænder senere og med $40.000 allerede givet væk i præmiepenge er vi nu nået frem til den sidste af disse tre $20.000 Freerolls. Der er næsten 800 spillere der har spillet med ved de to første og nu får resten chancen for at få deres del af kagen.

Der er dog ændret lidt i set-uppet til den tredje udgave, her er en beskrivelse af hvordan du får kvalificeret dig til denne Freeroll:

Start med at downloade Ladbrokes Poker gennem linket hos PokerNews, oprette en ny konto og indsætte minimumsbeløbet. Tjen 250 Ladbrokes Poker Point før onsdag d. 30. juli klokken 11.59 GMT. Har du allerede har en konto hos Ladbrokes med point, kan de godt bruges som en del af de 250 point. Når du har kvalificeret dig skal du registrere dig efter d. 30. juli klokken 12.00 GMT.

Denne Freeroll spilles torsdag d. 31. juli klokken 19.00 GMT.

Spillere der i forvejen har en konto hos Ladbrokes Poker kan også spille med, så længe denne konto er oprettet gennem PokerNews og at spilleren ellers opfylder adgangskravene.

Red. note: Udover muligheden for at spille med i denne Freeroll, så giver Ladbrokes Poker også spillere fra PokerNews en eksklusiv bonus på deres første indskud, den er på 100 % op til $750.

More Stories

Hvad mener du?