Main Event – dag 3 – 14 danskere blandt de sidste 666

Main Event – dag 3 – 14 danskere blandt de sidste 666 0001

Tredjedagen er stadig i gang i Las Vegas, men boblen er netop sprunget og blandt de 666 spillere der er i pengene finder vi 14 danskere. Som sædvanlig har spillet været ekstremt langsomt det sidste stykke tid op til boblen, men nu hvor den er sprunget forventes det at der løsnes lidt op for spillet.

Mads Andersen havnede i en pot hvor han kunne være røget ud som nummer 667, men heldigvis holdt hans {k-Clubs}{k-Hearts} mod modstanderens {5-Hearts}{5-Spades}. I stedet blev det Steve Chung der blev den sidste spiller der blev slået ud inden pengene, han besluttede sig for at gamble med {8-Clubs}{8-Hearts} og han kom op imod Jesse McEuens {k-Diamonds}{k-Spades}. Dermed måtte Steve Chung forlade turneringen uden at få penge ud af det, dog har et ølfirma sponsoreret hans buy-in til næste sæsons Main Event, da de ikke ville lade bobbeldrengen gå helt tomhændet hjem.

Der er stadig flere store stjerner i feltet, blandt andre Johnny Chan, Phil Hellmuth, Men 'The Master' Nguyen, Allen Cunningham, Mike Matusow, Hoyt Corkins, Jeff Madsen og norske Dag Martin Mikkelsen.

Af danskerne klarer Helge Rahbek sig bedst, men i det hele taget er mange af danskerne pænt med. Acemag.dk skriver at de tilbageværende danskere er Søren Petersen, Søren Jensen, Jens Klaning, Gert Andersen, Bijan Shahbaz, Peter Eastgate, Henrik Thuesen, Søren Knudsen, Rasmus Vogt, Mads Andersen, Martin El-Kher, Rene Refsgaard, Gus Hansen og så Helge Rahbek.

Det bliver spændende at følge hvor dybt disse spillere går ved årets Main Event, sidste år nåede Philip Hilm finalebordet og det ville da være kærkomment med en gentagelse af den præstation. Vi følger naturligvis danskerne på tæt hold her på dk.PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories