WSOP Main Event – dag 2a og 2b – der tyndes ud i feltet

WSOP Main Event – dag 2a og 2b – der tyndes ud i feltet 0001

Over 3.500 spillere overlevede de fire førstedage og fordelt over to andendage blev der endnu engang tyndet ud i feltet.

Dag 2a bestod af 1.251 spillere, det var de overlevende fra dag 1a og dag 1b. Det skulle vise sig at blive en dag, hvor der kom mange elimineringer, de rige blev rigere og de fattige blev slået ud. Dagens helt store vinder var Brian Schaedlich, der startede med omkring 160.000 og forøgede den beholdning til over 800.000 i løbet af dagen. Den danske finalist fra WSOP Main Event 2007, Philip Hilm, startede dagen med en lille stack, men fik fordoblet da han ramte fire knægte tidligt på dagen. Glæden varede dog kort for danskeren der blev slået ud senere på dagen med 5-5 mod K-K.

I det hele taget måtte vi sige farvel til flere publikumsfavoritter på dag 2a, hvor den måske største af dem alle, Scotty Nguyen også måtte forlade turneringen. Også manden som Gus Hansen besejrede heads-up ved Aussie Millions 2007, Jimmy 'gobboboy' Fricke, måtte forlade turneringen. Mesteren fra 2002, Robert Varkonyi, blev også slået ud i løbet af dagen og i det hele taget blev spillerne sendt ud af turneringen i en rasende fart. På trods af de mange elimineringer var der stadig flere stjerner blandt de 466 overlevende, blandt andre Kido Pham, Mark Vos, Erik Seidel, Hoyt Corkins, Tony Hachem, Chris Bjorin, Magnus Petterson, Noah Boeken og ægteparret Maya og Patrick Antonius.

Dag 2a var hård ved danskerne, udover Philip Hilm røg 21 af de 30 startende danskere ud. De otte tilbageværende er Søren Petersen, Rasmus Nielsen, Bijan Shahbaz, Henrik Thuesen, Mads Andersen, Martin El-Kher, Rene Reftsgaard og Bo Schultz.

Der var 2.379 spillere til start på dag 2b og det var med nordmanden Henning Granstad i spidsen. Han overlevede også andendagen, men kunne ikke forsvare sin føreposition. John Juanda var et af de prominente navne der først blev slået ud og senere fulgte den forsvarende mester, Jerry Yang, efter ham.

Dag 2b var bedre for danskerne, her blev hele 13 af de danske krigere sendt videre. Bedst af alle var Søren Jensen, der blev landskendt efter sin andenplads ved EPT København. Udover ham gik også Jens Kläning, Kim Frederiksen, Michael Frandsen, Gert Andersen, Peter Eastgate, Helge Rahbek, AlexKP, Stig Christensen, Søren Knudsen, Rasmus Vogt og Lars Christiansen videre. Udover dem gik Gus Hansen også videre, han sidder pt. med knap 100.000 i chips.

Dermed ser det ud til at der er 21. danskere klar til tredjedagen, det kan vise sig at der gemmer sig flere i feltet, da resultatlisterne stadig ikke er helt opdaterede. Men der er nok af danske skuldre til at bære forventningspresset fra vi danske pokerfans. På tredjedagen forventer det at man finder frem til de 666 spillere der bliver garanteret pengepræmier.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories