888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WSOP Event #53 - $1.500 Limit Hold'em Shootout - Graham besejrer Bellande

WSOP Event #53 - $1.500 Limit Hold'em Shootout - Graham besejrer Bellande 0001

Den sidste turnering ved WSOP, forinden Main Event, var en $1.500 No Limit Hold'em. Efter førstedagen var der stadig 72 spillere tilbage i jagten på førstepræmien på $278.180. Da dagen startede havde Matt Graham allerede sikret sig sin tredje pengepræmie ved dette års WSOP. Men da dagen var omme havde han også vundet sit første WSOP bracelet.

823 spillere stillede til start ved denne event, hvor 90 kvalificerede sig til anden runde og dermed pengepræmierne. Efter en lang førstedag og nat, blev spillet stoppet midt i anden runde, hvor der var 72 spillere tilbage af de 90 der startede denne runde. Jimmy 'gobboboy' Fricke var en af de første der blev slået ud på andendagen, efter han forsøgte at fordoble sin lille stack.

I kølvandet på Frickes eliminering fulgte en række andre elimineringer i anden runde, der varede syv timer mere. Undervejs blev spillere som Blair Rodman, Rhett Butler, Kenna James, David Bach og Hoyt Corkins slået ud. Da der var fundet otte finaledeltagere var der kun et bord der manglede at blive afgjort, her stod duellen mellem Matt Graham og Duane Graff. Da de to begyndte heads-up var de helt lige. Men Graham ramte en god pot da hans Q-4 ramte bedste par, mens Graffs A-K ikke ramte noget. På den sidste hånd kom alle pengene til midten før floppet og Grahams A-K vandt mod Graffs J-5. Ved finalebordet blev spillerne placeret som følger:

Sæde 1: Jean-Robert Bellande

Sæde 2: Danny Wong

Sæde 3: Spencer Lawrence

Sæde 4: Matt Graham

Sæde 5: Andrew Prock

Sæde 6: Michael Kachan

Sæde 7: Brandon Wong

Sæde 8: John Kranyak

Sæde 9: Joe De Niro

Finalen blev spillet ekstremt offensivt og underholdende, til sidst var det kun Jean-Robert Bellande der havde overlevet Matt Grahams offensive stil. Bellande kunne dog heller ikke stille noget op og Graham vandt den sidste event ved WSOP 2008 inden Main Event.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories