WSOP Main Event videointerviews – de talentfulde kvinder

WSOP Main Event videointerviews – de talentfulde kvinder 0001

Sædvanen tro er der en række talentfulde kvindelige pokerspillere med ved WSOP, flere af dem tiltrækker også opmærksomhed for mere end deres evner som pokerspillere.

Patrick Antonius' kone, Maya Antonius, er også en habil pokerspiller. Her snakker hun om hvordan hendes andendag forløber og hendes side-bet med sin mand.

Maria Ho var bedst placerede kvinde ved sidste års Main Event, i år er hun allerede slået ud, men inden det skete nåede hun, sammen med hendes veninder fra Los Angeles, at tiltrække en del opmærksomhed. Her et interview med Maria og hendes veninder, de såkaldte Maria Hos.

Vanessa Rousso har længe været kendt som en af pokerfeltets mest sexede kvinder, i dette interview har hun taget noget af sin familie med. De får et interview med PokerNews om Roussos dag 1 og om hvad familien skal lave mens de er i Las Vegas.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories