Pokerduel i løbesko – Kipster vs. Zupp

Pokerduel i løbesko – Kipster vs. Zupp 0001

Tirsdag aften blev en meget omtalt dyst afgjort, da Peter 'Zupp' Jepsen og Jesper 'Kipster' Hougaard løb 5.000 meter mod hinanden. De to duellanter havde væddet $10.000 om hvem der ville vinde, og det var tydeligt at ingen af dem ønskede at give sejren væk uden kamp.

Peter Jepsen, den tidligere soldat, var blevet gjort til favorit hos bookmakerne, men det så længe ud til at Jesper Hougaard skulle gøre deres odds til skamme. På et tidspunkt havde han etableret en føring på en halv omgang på Østerbro stadion, men med en fightervilje af den anden verden åd 'Zupp' sig ind på sin modstander.

Derfor endte det med at blive 'Zupp' der vandt håneret og $10.000 og for et par pokerspillere som de to er det nok håneretten der er mest værd.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories