888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Pokerprofilen – Jesper 'Kipster' Hougaard – kan han byde 'Zupp' trods på løbebanen

Pokerprofilen – Jesper 'Kipster' Hougaard – kan han byde 'Zupp' trods på løbebanen 0001

I forgårs fortalte vi hvordan to af landets bedste pokerspillere, Jesper Hougaard og Peter Jepsen, har udfordret hinanden til en løbeduel over 5 kilometer, du kan læse mere om duellen her. I går præsenterede vi så den ene af aktørerne, da vi kiggede lidt på Peter Jepsen i denne artikel.

I dag vil vi så kigge lidt nærmere på duellens underdog, Jesper Hougaard. Hos bet365 giver han 2,20 igen, hvis han skulle løbe med sejren. Umiddelbart er det Jepsens militære fordel der gør at han bliver gjort til favorit, men Hougaard har også gjort sig i sportens verden, da han tidligere har excelleret som bordtennisspiller. Derfor er det et par unge mænd med vinderinstinkt der skal krydse klinger d. 26. august.

Jesper Hougaard har i sommerens løb gjort sig bemærket ved pokerbordene, da han som den kun anden dansker har sikret sig et WSOP bracelet, det gjorde han da han vandt en $1.500 No Limit Hold'em event og dermed $610.304, hvorfor han skulle være god for de $10.000 som de to har væddet.

Hvad mener du?