Pokerprofilen – Peter 'Zupp' Jepsen – kan han løbe?

Pokerprofilen – Peter 'Zupp' Jepsen – kan han løbe? 0001

I går fortalte vi historien om hvordan Jesper 'Kipster' Hougaard og Peter 'Zupp' Jepsen har indgået et væddemål om hvem af dem der hurtigst kan løbe 5 kilometer. Gik du glip af den historie kan du læse den http://dk.pokernews.com/poker-nyheder/2008/8/zupp-versus-kipster-l øbeduel.htm" target="_new" rel="nofollow">her. Da det er to af landets bedste pokerspillere der nu krydser klinger på løbebanerne vil vi naturligvis følge det her hos PokerNews og i dag vil vi kigge nærmere på Peter 'Zupp' Jepsen.

Selvom denne konkurrence handler om løb, er det svært at se hvor det er 'Zupp' har gjort sig bemærket indenfor den disciplin. Som tidligere jægersoldat er det dog oplagt at tro at han har en råstyrke der kan bringe ham langt i konkurrencen mod Jesper Hougaard.

Men hans exit fra hæren er måske det der kan give Hougaard blod på tanden i denne konkurrence, Peter Jepsen var en lovende soldat indtil han fik ødelagt sit knæ i militæret og derfor måtte stoppe sin karriere, måske gør denne skavank at han ikke har samme råstyrke som tidligere.

Udover den militære karriere har Peter Jepsen også skabt masser af gode resultater ved pokerbordene, passionen for poker fik han netop i forbindelse med at han skulle holde sig i ro under optræningen af sit knæ.

Det helt store gennembrud kom da han i 2007 vandt EPT-turneringen i Warszawa, herefter blev han signet af Full Tilt Poker, der stadig sponsorerer ham. Peter Jepsen hærger ofte forskellige onlinesider og det skal blive spændende at følge hans begyndende løbekarriere, som indtil videre kun ser ud til at komme til at indeholde et enkelt løb.

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?