Pokerstjernernes løbeduel - 'Zupp' versus 'Kipster'

Pokerstjernernes løbeduel - 'Zupp' versus 'Kipster' 0001

Om det er OL i Beijing der har inspireret to af landets største pokerstjerner, eller det blot er et eksempel på hvordan gamblere altid kan finde noget at bette om skal være usagt. Faktum er at Peter 'Zupp' Jepsen og Jesper 'Kipster' Hougaard nu har indgået et væddemål der handler om hvem af dem der hurtigst kan løbe 5 kilometer.

De to gamblere har igennem længere tid udfordret hinanden i forskellige discipliner, der som oftest ikke har meget med poker at gøre. Nu er det altså en løbeduel de skal ud i og de to venner har valgt at sætte $10.000 på højkant.

Væddemålet har skabt stor debat på diverse danske pokersites og der bliver væddet på kryds og tværs, de fleste tror på den tidligere jægersoldat, Peter Jepsen, mens outsideren, Jesper Hougaard, må håbe at hans tid som talentfuld bordtennisspiller har givet ham nok krudt i benene til at kunne byde 'Zupp' trods.

Hos Bet365 har man valgt at oddssætte begivenheden og man har Peter Jepsen som klar favorit, vinder han får man odds 1,60 mens Jesper Hougaard giver 2,20 igen. Man har også valgt at udbyde odds på andre ting i forbindelse med væddemålet, blandt andet kan man få odds 50,00 hvis en af de to duellanter ender på hospitalet efter dysten.

Væddemålet bliver afgjort d. 26. august i København og vi vil naturligvis følge duellen på tæt hold, i de kommende dage vil vi beskrive de to løbere, dog med fokus på hvad de har præsteret på de grønne borde.

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?