Duplicate Poker runder 250.000 spillere

Duplicate Poker runder 250.000 spillere 0001

DuplicatePoker.com er et af de hurtigst voksende pokersites på nettet, de har nu annonceret at de har rundet 250.000 brugere. Det understreger den store interesse der er for Duplicate Pokers specielle variant af poker.

Det er en Ganske imponerede bedrift af Duplicate Poker, der kun har eksisteret siden juni 2007, de gør sig nu gældende på fem kontinenter og oplever en medlemsfremgang på 20 procent per måned.

"DuplicatePoker.com har hurtigt opnået global appel og pokerspillere på alle niveauer prøver vores nye spil, hvor det kræver nye strategier for at vinde." Udtaler bestyrelsesformanden for Duplicate Poker, Pinhas Romik.

Duplicate Poker fungerer på den måde at spillerne ved den same plads, på forskellige borde, får tildelt samme kort. Derefter får spillerne point efter hvordan de klarer hånden, i forhold til de spillere der har spillet tilsvarende hænder ved andre borde. På den måde eliminerer Duplicate Poker held-faktoren i poker, og de har dermed meget nemmere ved at blive interessante for amerikanske brugere, der ellers har problemer med at spille online, på grund af lovgivningen.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories