888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Repræsenter Danmark ved 888 Poker Open – for bare $1

Repræsenter Danmark ved 888 Poker Open – for bare $1 0001

888 og Pacific Poker giver dig chancen for at repræsentere Danmark ved Poker Open V, via ugentlige satellitter der kun koster $1 at være med i! Det er utrolig god værdi, idet vinderen vinder en $8.500 Poker Open V præmiepakke!

888 Poker Open bliver spillet for femte år i træk, med en kæmpe præmiepulje på $648.000 ($250.000 til vinderen). Nogle af verdens største pokerambassadører skal spille i denne turnering. Hele eventen bliver filmet til Sky Sports og bliver vist over hele verden.

Her forklares det hvordan du kan deltage i "Take Your Country All-In":

Hver uge spilles der satellitter, som er forbeholdt det enkelte lande – dvs. der spilles satellitter kun for danske spillere. De fem bedste spillere ved hver satellit kommer med i en privat Freeroll (der spilles to dage senere), hvor de spiller om den store $8.500 Poker Open V præmiepakke. Du kommer op imod nogle af de bedste onlinespillere i verden. Der bliver uddelt hele syv præmiepakker over syv uger – det er over $59.500 i præmiepakker der gives væk.

For at spille med, skal du downloade og oprette en konto hos 888 og Pacific Poker (gennem PokerNews), indsætte minimumsbeløbet og købe dig ind i en af satellitterne for kun $1.

Dette er endnu en mulighed for at placere Danmark på pokerverdenskortet.

Hvad mener du?