PokerNews Strategi - officiel lancering

PokerNews Strategi - officiel lancering 0001

En af de mest imødesete features hos PokerNews er nu lanceret, afdelingen hvor du kan få hjælpe til at forbedre dit spil, vores afdeling med https://www.pokernews.com/strategy/ " target="_new" rel="nofollow">Poker Strategi. Det er muligt for alle at tilmelde sig, og for et ganske lille beløb, kan man modtage pokervideoer fra en række af verdens bedste pokerspillere dagligt.

Blandt dem er Patrik Antonius, der er pokerpro hos Full Tilt Poker. Patrik har støttet dette projekt fra starten. Han siger selv: "I mine videoer vil jeg analysere mit spil og fortælle de hemmeligheder der har gjort, at jeg har vundet millioner af dollars online. Jeg er spændt på at se hvordan mit eget spil bliver forbedret, mens jeg øser ud af mine råd til medlemmerne."

Lex 'RaSZi' Veldhuis vil også dele ud af sine hemmeligheder, han deler Antonius' begejstring for projektet. Spillerne kan forvente gode råd til hvordan man spiller Hold'em Cash og Multi-table turneringer, fra den hollandske pokerpro. Chris 'Genius28' Lee vil også være en af mentorerne i pokerstrategien. Sidst men ikke mindst vil vinderen af bracelets ved WSOP og WCOOP i 2007, Corwin 'Mig.com' Mackey også øse ud af sin erfaring.

For at få adgang til alle disse tips og råd skal du registrere dig til PokerNews Strategy Video servicen, hvilket koster $99. Derefter koster det sølle $29 per måned, hvilket giver dig et videotip om dagen. Det bedste ved det hele er at du kan slippe for at betale de $99, hvis du er hurtig – i en begrænset periode kan man nemlig tilmelde sig gratis!

PokerNews strategi vil vokse sig større over de næste måneder, med flere videoer, mere indhold og flere professionelle til at rådgive. Bliv en del af dette voksende netværk, så du kan lære fra de bedste og blive bedre til spillet.

Det er en meget lille pris at betale, når du kommer til at blive rådgivet af nogle af de bedste og mest succesfulde pokerspillere i verden. Så betragt det som en investering, der kan gøre at du fremover bliver en af de vindende.

More Stories

Hvad mener du?