Lancering af PoolStars Battle of the Continents

Lancering af PoolStars Battle of the Continents 0001

Lancering af PoolStars Battle of the Continents

8. oktober 2008

PoolStars er stolt af at kunne lancere the Battle of the Continents Championship, som kommer din vej d. 13 oktober – 14 november. Vinderen får $500, men der er mange flere præmier i spil!

Kort fortalt bliver de forskellige deltagerlande inddelt i fem kontinenter og vil derefter spille nogle satellites, som så når sit højdepunkt med deltagelse i finaleturneringen. Kun otte spillere fra hver kontinent vil få muligheden for at vise, at netop deres kontinent er det stærkeste. For flere detaljer vedrørende hvordan vi klassificerer landene; kig på konkurrencens side om regler

Dette er din chance for at gøre dit kontinent stolt og samtidig gøre dig mere velhavende.

Fortæl det til alle dine venner – jo flere spillere der kvalificere sig på dit kontinent, jo større er din chance for at gå hjem som champion in the PoolStars Battle of the Continents!

PoolStars giver poolentusiaster en chance for at spille på den store scene. Poolstars.com tillader at man downloader deres software gratis, så man kan spille online spil, såsom 8-ball, 9-ball og snart også snooker. Poolstars tilbyder lige nu free play og real-money options. Den unikke møntenhed – PoolStars Credits – har følgende værdi: 1$=15PS$. Du kan benytte denne kredit til at spille for eller købe tilbehør og andre fantastiske ting for i PoolStars butik.

Når du skal have dit online pool behov dækket, så kig ind på PoolStars.com

More Stories

Hvad mener du?