VIDEO: Sådan festes der efter PokerNews Cup

VIDEO: Sådan festes der efter PokerNews Cup 0001

Den helt store oplevelse ved PokerNews Cup 2008 i Melbourne var danske Kenneth Damm, han formåede at spille sig til finalen ved tre events, vinde den ene og blive nummer to ved Main Evet - en helt igennem fantastsik præstation.

Selvom Kenneth Damm var den pokermæssige oplevelse, så var der masser af andre spillere der fik sig en opelvelse for livet - både ved at være med ved de store turneringer, men også ved den afslutningsfest der blev holdt efter turneringen var færdigspillet. Her festede alle stjernespillerne, med de spillere der har kvalificeret sig via PokerNews rundt omkring i verden.

I denne video får vi et lille indblik i festen og et interview med flere af spillerne, blandt andre Tony G.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories