Gus og samarbejdspartnerne sælger The Playr.com

Gus og samarbejdspartnerne sælger The Playr.com 0001

Den meget ambitiøse og højt anlagte pokerside, The Playr.com, er for nyligt blevet solgt for $37.500.

Frontfiguren i projektet var danske Gus Hansen, der har været fokalpunktet på siden. Blandt andet har man kunnet købe pokerlektioner af danskeren, ligesom man har kunnet følge hans turneringspræstationer tæt.

Grunden til at siden nu er blevet solgt, for det der ligner et meget lavt beløb, er efter sigende interne stridigheder. Denne mistanke bekræfter Gus Hansen i sin sidste udtalelse på The Playr.com:

"Vi havde alle store håb og ambitioner for projektet, og vi gjorde vores ypperste for at skabe det bedste og mest cool indhold. Desværre blev det til sidst lidt 'messed up behind the scenes', og det var årsagen til, at holdet og mig selv inklusiv valgte at stoppe".

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?