Onlinerekorderne når svimlende højder

Onlinerekorderne når svimlende højder 0001

I en session på Full Tilt Poker blev rekorden for den største pot vundet online slået hele tre gange.

Først var det Tom 'durr' Dwan der vandt en pot på 618.000 dollars, efter han kaldte et all-in bluff fra 'LarsLuzak'.

Glæden blev dog kort for Tom 'durr' Dwan, der kort efter røg all-in før floppet mod John Juanda. Alt så lyst ud for Dwan der sad med A-A, mod Juandas K-K. Styrkeforholdet ændrede sig ikke efter de fire første fælleskort, men så kom der en konge på river, hvilket sikrede Juanda potten på 678.000 dollars.

Juanda måtte dog også hurtigt opgive titlen som vinderen af verdens største onlinepot, for kort efter var det Phil Ivey der overtog den rekord. Det var netop John Juanda der måtte bløde mest, da Ivey overtog rekorden i en hånd hvor Juanda gik efter farvetrækket men ikke ramte, dermed vandt Ivey 687.000 dollars.

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?